Ja z pewnością się wybieram, nie mam zamiaru sugerować sie opiniami innych albo co gorsze oglądać kinówkę. Ludziska wpisujcie się kto odwiedzi kino.
Idę do kina z ciekawości i dla efektów specjalnych!! Nie zamierzam szukać podczas seansu filmowego jakiegoś "niesamowitego klimatu"!! Chociaż jakby był to byłbym mile zdziwiony ;-)
ja idę!!!!!!
Czekam na ten film jak na mało który!!! Zobaczymy czy choć w części dorówna T1 i T2
Ja tez ide w sobote :)
tak tak wiem ze krotki przestan sie powtarzac i daj mi spokoj
Też nie mam zamiaru sugerować się opiniami innych. Muszę sam zobaczyć i wtedy ocenię.
Ja idę w Piątek od razu po praktykach w sądzie.
Ja też idę i bardzo nei mogę się doczekać. Jako fan sci-fi i terminatora mam dość wysoki próg tolerancji dla kiczu więc film nawet jeśli nie będzie najwyższych lotów nie będzie dla mnie zakładam gorszy niż 7/10 ;].
Są takie filmy, w przypadku których przed ich obejrzeniem wszelkie opinie, recenzje, wszelką krytyke, wyniki finansowe, oceny na portalach filmowych itp mam w dupie i do kina pójde tak czy inaczej.
Każdy film z serii Terminator zalicza się do tej grupy.
Ja ide. Na 100% pójde.
powiem tak, widziałem wczoraj całe Salvation w wersji CAM i choć była to WYJĄTKOWO beznadziejna wersja, obraz latał, rozmywał się, dźwiek beznadziejny i wogóle to film mi sie podoba :-))) i do kina ide w piątek, koniec-kropka! :-)
"Są takie filmy, w przypadku których przed ich obejrzeniem wszelkie opinie, recenzje, wszelką krytyke, wyniki finansowe, oceny na portalach filmowych itp mam w dupie i do kina pójde tak czy inaczej.
Każdy film z serii Terminator zalicza się do tej grupy. "
święte słowa.......
Ja idę, bilety już zarezerwowane i urlop wzięty w pracy żeby iść na przedpołudniowy seans:D