PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Jak przyjęliście tę postać? według mnie jego wprowadzenie było niezłym pomysłem. myślicie że zobaczymy go w następnej części? skoro był półcyborgiem, to być może żyje?

ocenił(a) film na 6
hasta_la_vista

no właśnie nie wiem po co mu serce ?? wystarczył by sam mózg czy coś takiego.

ocenił(a) film na 10
hasta_la_vista

Mnie się wydaje, że Marcus może żyć i chciałbym żeby tak było :)

hasta_la_vista

Postać Marcusa ogólnie dobrze się przyjęła więc zapewne będzie on w kolejnej części ;) Liczę na to.

ocenił(a) film na 7
max_c

Jak Marcus nie żyje to ja nie idę na kolejną cześć:(
Na tej byłam 2 razy :P
Bale był mim ulubionym aktorem aż do T 4,moim zdaniem nie popisał się,w tym filmie mogłoby go w ogóle nie być i film by nic nie stracił.
Za to Marcus jest przynajmniej w moim odczuciu równie dobry co Arni,tylko to ciekawsza postać,bo jest/był człowiekiem.
To samo sobie pomyślałam wychodząc z kina-po co mu to serce właściwie,nie wystarczą baterie jakieś.Mam nadzieję że żyje i będzie w następnej części;)

ocenił(a) film na 10
izabelaxxx

Uważam że dobrze zrobili wprowadzając Marcusa(następca Arniego)Mam nadzieję że pojawi się w kontynuacji.

ocenił(a) film na 3
hasta_la_vista

Dupna postać, a scena koncowa jak z kreskówek Disneya. Może jak by dali mniej akcji a więcej dysputy człowiek-maszyna to by wypalilo.

hasta_la_vista

Jak dla mnie to Marcus (Sam Worthington) uratował ten film, porówanie z Christianem Bale'em zdecydowanie wypada na korzyść Sama, Mam nadzieje że dzięki temu filmowi się wybije, bo świetnie się oglądało jego grę...

ocenił(a) film na 6
hasta_la_vista

Jak dla mnie wypadł super.

ocenił(a) film na 10
nexus0

Chciałbym, żebyśmy jeszcze zobaczyli Marcusa w akcji ;) w końcu to półcyborg :) może go jakoś wskrzeszą bo przecież jego móżg pozostał nienaruszony :) miłoby ujrzeć znowu tę postać w akcji :)