PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

http://www.terminatorfiles.com/news/2009/2009-04-11-a.htm

ocenił(a) film na 6
kadim21

http://www.terminatorfiles.com/media/pics/saga/t4/art/t4-art-concepting-049.jpg - zdaje się, że tutaj widzimy pojmanego przez Harvestera Marcusa Wright'a - ten concept art tłumaczyłby głębokie obrażenia/uszkodzenia klatki piersiowej tego bohatera pokazane w trailerze. Generalnie bardzo ciekawe fotki, oby więcej takich postów ;)

ocenił(a) film na 4
laik_filmowy

Do laik_filmowy.
Nie widać żadnej klatki.Ani piersiowej ani schodowej.
Widać prostokąt w którym pisze:
ERROR
HOTLINK TERMINATED
TerminatorFiles.com

Do kadim21.
Fajna stronka.
Thanks.

ocenił(a) film na 6
Midnight_in_Montgomery

Po pierwsze - nie "pisze" tylko "jest napisane". A po drugie - mi link otwiera się bez problemu, a nawet jeśli masz z tym jakieś problemy - kadim21 podał link do strony, gdzie są wszystkie concept art'y, w tym ten wymieniony przeze mnie, więc o co ci chodzi ?

ocenił(a) film na 4
laik_filmowy

Po pierwsze.
Skąd mogłem wiedzieć co jest w twoim linku jak się nie otwiera.

Po drugie.
Często korzystasz z netu?
Ja często i staram się pisać skrótami.
Czasami tylko jakąś udawaną poezję skrobnę.Wtedy zwracam uwagę na słownictwo.

ocenił(a) film na 6
Midnight_in_Montgomery

A ja zawsze myślałem, że netykieta zabrania "kaleczenia" języka polskiego. Jak na tak zaawansowanego internautę powinieneś wiedzieć o jej istnieniu. W każdym bądź razie żaden to "skrót" tylko potocyzm, który "przekradł" się z języka potocznego i w słowie pisanym nie powinien się raczej pojawiać - tak przynajmniej twierdzą mądrzejsi ode mnie językoznawcy. A poezję zostaw sobie na inne fora, gdyż "T:Salvation" średnio się do niej nadaje.
Odnośnie mojego pierwszego postu i nieszczęsnego hotlinka - rozchodziło się o czwarty (patrząc od lewej strony) concept art ze strony, do której link podał kadim21. I tyle w tym temacie...

ocenił(a) film na 10
laik_filmowy

mnie si epodobaja;) ten wielki chodzacy wyglada wporzo:)
juz niedlugo do kina nananana:P