Dam 7/10 bo film jest dobry ale oglądając T1 i T2 inaczej sobie wyobrazałem przyszłość. I jeszcze te motory porażka! Ale nie będę się rozpisywał po pewnie zostało napisane.
Nie rozumie tej opinii: "motor wypadający z nogi giga robota to żenada trochę." Możecie wyjaśnić dlaczego jest to ŻENADA!?!?! Ja gdy zobaczyłem motory wyskakujące z giga robota i ruszające w pościgu za Kylem i Marcusem to aż mi ciarki przeszły po plecach! ! ! A te uniki przed przeszkodami i to zwolnienie - śmietanka! ! ! Wy się ludzie nie znacie. <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana> <ściana>
Ech, tobie to chyba wiele nie potrzeba do bycia zadowolonym. ;) Ciary to można mieć gdy w T1 Arni wjeżdża autem w posterunek albo w T2 T-1000 wjeżdża ciężarówką do kanału burzowego, a nie przy takich pierdołach. ;) Owszem, ten pościg z T4 jest niezły ale takich dzisiaj w kinie są setki.
oczywiscie ze w roku 2018 to nie wojna nei była taka jak ta pokazana w 2029 w T1 i T2. W Kronikach pokazali troche przyszłości z 2027 i juz była bliska tej z T1 i T2 ;p
Zu Stranger: te sceny które wymieniłeś z T1 a szczególnie z T2 to przy nich również miałem ciarki i były świetne. A co do T4 to praktycznie miałem ciarki na plecach podczas całego seansu;) A co powiesz o scenie na początku jak resztki T-600 atakują Connora na pustyni??
A co mozna powiedziec. Kompletna glupota. Zamiast zabic Connora on sie nim bawi. Nie posiadajac konczyn dolnych skacze na JaBycConnor i co robi? Rzuca nim tylko po to aby znowu sie do niego czolgac. Kompletny idiotyzm.
:D kurde, śmieszą mnie takie narzekania.. może miał procesor spieprzony, w końcu to nie był T-600 tylko jego resztki^^ a poza tym gdyby na jego miejscu byłbyś ty a nie Connor to z twojego mózgu by nic nie zostało;) bo jakbyś nie zauważył to potem chciał mu zmiażdżyć głowę ;P
A mnie smiesza taka ignorancja. Zaprzeczasz sam sobie. W momencie gdy chcial mu zmiazdzyc glowe to juz mu sie procesor naprawil? Idac dalej tym tokiem myslenia, nie zauwazylem, ze wszystkie terminatory w tym filmie maja popsute procesory poniewaz wszystkie albo rzucaja ludzmi albo maja rozkolimowany celownik. Rozumiem, ze Ty zauwazyles. Tylko zaraz zaraz... skoro wszystkie terminatory sa popsute, nawet te nowki blaszki prosto z fabryki to jakim cudem ta wojna jeszcze trwa. Powinna sie zakonczyc zanim sie zaczela.
Ja jo wiem. My ludzie potrafimy tylko narzekać i bawić się w pseudo krytyków. dobra ludzie, film do bani, macie racje. poddaje się. Ino dajcie mi już spokój. Na razie