PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147550
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Christian Bale zagra postać Johna Connora (100%).Budżet filmu wyniesie około 150 mln $.Arnold Schwarzenegger pojawi się w epizodycznej roli,ale znaczącej.Zdjęcia do filmu rozpoczną się 15 marca 2008 roku w Australii,a potem na Węgrzech w Budapeszcie.Więcej informacji nie będę ujawniał,ponieważ jest za wcześnie.

ocenił(a) film na 4
herkules5_56

Dlaczego za wcześnie : ) ???
Ja chetnie bym sie dowiedział czegoś nowego.
Jeżeli z Arnoldem to prawda to bardzo się ciesze bo nie ukrywam , że bardzo liczyłem na jego wystep.O tym gdzie będą kręcić film akurat wiedziałem ale nie byłem do konca pewny czy to prawda tak wiec moge to już uznać za potwierdzoną informacje , tak ???

Sebastian_17

Kinowa premiera "Terminatora Salvation:The Future Begins" zapowiadana jest na lato (sierpień) 2009 roku.Reżyserią zajmie się McG.W role Johna Connora wcieli się natomiast Christian Bale.John Connor nie będzie centralną postacią przygotowywanego filmu.Akcja koncentrować ma się na mężczyźnie o imieniu Marcus z niewyjaśnionych na razie powodów przespał nuklearną wojnę i budzi się na 15 lat przed przyszłością,którą mogliśmy oglądać w oryginalnym "Terminatorze",mrocznymi czasami,w których roboty miażdżą kości zamordowanych ludzi.Powrót do świata,który po apokalipsie jest trudny do zaakceptowania,skłania Marcusa do prób uformowania ruchu oporu,który mógłby obudzić w ludziach nadzieję.Reszta fabuły niebawem.

ocenił(a) film na 2
herkules5_56

Obyś zmyślał... To brzmi tak beznadziejnie, że zaczynam myśleć, że scenarzyści piszą te brednie po pijaku...

Ichthys

przespał wojne nuklearną :) hahahahahaha !!! to na jakim kacu on musiał być...ten caly cyrk jaki sie wyprawia od jakiegos czasu z "Terminatorami" jest tak cholernie żenujacy ,że aż obrzydza to pierwsze (znakomite) dwie częsci. Ten serial tandetny o Sarze ,jeszcze "super rezyser" McG zrobi swoja trylogie, potem film animowany ,potem jeszcze.....co za syfiarze w tym Hollywood ,tylko czekac na kolejną Zabojcza Bron ,Mad Maxa ,Ojca Chrzestnego i co oni tam jeszcze wywloką z lamusa.

Wracajac do tego Terminatora ,to nie wierze w to ,zapowiedzi jak zwykle mega wypasione ,trailer pewnie bedzie zklecony z najlepszych scen i skonczy sie na złotych malinach...No w ostatecznosci jakby wzorem Nolana ,za nową trylogie Terminatora zabrał sie np. Fincher ,Aronofsky albo Cronenberg to moze cos by z tego było ,a tak jakiś fajansiarz McG ??? McGłupek

ocenił(a) film na 6
herkules5_56

Ja osobiście powiem, że chętnie oglądnąłbym nowego Terminatora. Bale ro super wybór. Ale reżyser? Nie wiem czym kierowała się wytwórnia... Film potencjał mieć to ma, ale wydaje mi się że wyjdzie z tego chała roku... gdyby jeszcze zatrudnili Lawrence'a czy Snydera to rozumiem, ale tego całego McG? Bez komentarza...

herkules5_56

Z tym 150 mln dolarów to chyba coś nie tak. Skoro T3 kosztowała 160 mln dolarów !