PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Nadal drażni niemal kompletny brak przemocy i trupów(to ma być wojna?!),ale jest za to szybkie tempo,dobre efekty i parę fajnych akcji a niektóre dziury w scenariuszu na upartego można sobie jakoś tam wytłumaczyć.Ogląda się bezboleśnie,film zbliżył się moim zdaniem do poziomu trójki,chociaż nie śmiałbym powiedzieć,że filmy te są równie dobre,lepiej będzie powiedzieć,że są równie nieudane.Cameron w dwóch pierwszych Terminatorach stworzył spójną,zamkniętą całość i nie należało dokręcać już do nich dalszych części...

hellboyjr

Ja musze jeszcze przemyslec ogladanie 2 raz tego gniota, zapomniales chyba dodać ze gra głównych bohaterów to totalna beznadzieja....

ocenił(a) film na 5
ascorp

Na grze aktorskiej to prawdę mówiąc nie znam się na tyle aby oceniać,no chyba,ze ktoś jest drewnem ewidentnym(to na przykładzie aktorów polskich daje się odczuć najlepiej).Nie zwróciłem na to jakiejś szczególnej uwagi ,ale w Salvation gra aktorska to chyba mankament najmniejszy.Poza tym jestem dodatkowo fanem Bale'a,więc jemu nawet słabą rolę z miejsca wybaczam...