PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Nieźle...

ocenił(a) film na 9

nieźle nie którzy mają skoro dają 1/10 albo 4/10 t4 ? poj***** ich za przeproszeniem. T3 to był ostry-mega kicz a T4 przynajmniej ma jakiś klimat. Jak dla mnie efekty mogły by być lepsze ale i tak nie ma co narzekać, obsada dobrze dobrana ( duży plus dla Sama ) i Bale spisał się nieźle. Ludzie, którzy dają takiej produkcji 1/10 albo 4/10 to niech lepiej się zastanowią nad sobą i nad swoimi czynami. Muminkom pewnie dali 10/10 :)

ocenił(a) film na 7
comando6

Nie wiem co dali Muminkom, ale wiem że Tobie dałbym 11/10... za przeproszeniem. Daje 1/10 bo mi się tak kurwa podoba i tak odczuwam ten film, czyli w ogóle go nie czuje. Klimat? Czego? Wg mnie bije od tego filmu klimat zarobienia jak największej ilości zielonych za coś co nie do końca komuś wyszło... (Właściwie to wszystkim nie wyszło w tym filmie... ale co sie będę 10. raz powtarzać, napaleni na wybuchy i tak będą uważać, że film wspaniały)

ocenił(a) film na 3
alanero

A ja dalem 4/10 :), czyli wedlug filmwebu "ponizej oczekiwan"( tak swoja strona powinni to jednak zastapic czym innym bo oczekiwania sa czesto niezalezne od jakosci filmu :)). Mega ujowa rola Bale'a( szkoda, bo go lubie), troche terminatoro-transformersow( ktore tak w ogole stapaja cicho po ziemii jak myszy), troche glupot( miasto Skynetu broniona przez 2 terminatory, to jak terminatory walcza, przeszczep serca itp itd), troche ladnych wybuchow( ale czy ladne wybuchy cos sa juz w nas stanie ruszyc?). Dobre zagrali Worthington i ten co zagral mlodego Kyle'a. Co jeszcze dobrego? Hmm... moglobyc chyba gorzej. 4 to chyba troche naciagana ocena, ale jednak z sentymentu...

comando6

"Muminkom pewnie dali 10/10" TAK TO ZABAWNE JAK PRAWIE KAŻDY TEGO TEKSTU UŻYWA. I ten uśmieszek na końcu jakby to było najlepsze co napisałeś w życiu. Króto i na temat. Masz zamiar bronić tego filmu to daj argumenty.

użytkownik usunięty
resistance

Ty skoro dajesz 10 to przeczytaj sobie co to znaczy arcydzieło bo definicji nie znasz, ten film jest bardzo zły, totalny badziew.

Każdy ma inne poglądy na arcydzieła, opinie wszystkich trzeba szanować, a zgadzać sie czy nie to już inna sprawa. Mnie osobisćie film miło zaskoczył Bela nie lubie ale jakoś w tym filmie mi się podobał, całkiem dobrze zagrał Johna. Właściwie to chciałam oprotestować ten film, bo ile można, dlatego kiedy go obejrzałam to byłam zdziwiona, że mi sie podoba.

ocenił(a) film na 7
comando6

Ogólnie dla mnie film nie jest ani arcydziełem, ani porażką. Jest sporo niedorzeczności, jednak miło się go ogląda. A alanero co się tak zagotowałeś? Jedziesz po tym filmie - dajesz jedynke, a i innym gniotom vide crank 2 siódemke:) chyba coś ci się pomerdało:) niech żyją hipokryci:)