PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147568
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Nie rozumiem czemu on sie tak uparł, że nie zagra w 4 czesci Terminatora. Tylko robi tym na złość swoim najwierniejszym fanom oraz wielbicielom terminatora. On nie jest jakis niedołężny zeby nie mogl zagrac kilku scenek w filmie ani nie jest aż tak zajęty ze 24 godziny na dobe musi siedziec za biurkiem. Zawiodłem się bardzo i myśle, że nie tylko ja na tym aktorze, którego byłem fanem już jako dziecko i nadal jestem juz jako człowiek dorosły. Stallone zrobił 4 rambo i już nagrywa 5 - jestem pełen wdzięczności i uznania.

lux68

Ten film bez Arnolda nie ma sensu i mógłby w ogóle nie powstawać.

ocenił(a) film na 6
lux68

powiedz i kogo on miał by zagrać, terminatora na emeryturze ??, pomyśl człowieku, widziałeś jak wygląda arni, ma mięśnie jak moja prababcia, a po zatym jest juz dosyć stary i go rozumiem nagrał sie bardzo dużo i za to go cenię niech sobie chłop odpocznie, a możliwe ze jego twarz, lub chociaż głos zagości w terminatorze salvation

Vampire19

Widzialem jak wygląda i z całą pewnością nie na staruszka, Co do mięśni, co do wyglądu to wszystko można zrobić, charakteryzacja i inne efekty. Chodzi tu o samą osobę aktora a nie jego wygląd bo ten można dowolnie podrasować. Chuck Norris grywał w filmach akcji w wieku 65 lat, sportowcy nie starzeją się w tak szybkim tempie jak zwykli ludzie. Wracając do Schwarzenegerra to wybrał polityke i wszystko inne mało go obchodzi a szkoda bo póki jeszcze naprawdę może moglby zagrac w kultowym filmie, którego jest nieodłączną częscią. Terminator to Schwarzenegger tak jak Rocky to Stallone, i moim zdaniem nie powinno być inaczej.

ocenił(a) film na 9
lux68

przeciez Arnold to już stary cap dlatego niezagra juz w Terminatorze,sam tak mówił w jednym z wywiadów.nowy Terminator należy do Christiana Bale'a (J.Connor).

Walker_

Arnold się od tego filmu przecież nie odcina. Jest po prostu za stary - udzieli jednak swojej twarzy i głosu, które mają być nałożone na innego aktora - zresztą byłego dublera Arnolda.

ocenił(a) film na 6
Albertino

"sportowcy nie starzeją się w tak szybkim tempie jak zwykli ludzie"
tak tylko ze pan arnie jechal na koksach i to dosyc ostro, i to dlatego teraz ma flaki zamiast mięśni

Vampire19

Oczywiście. Sportowcy nie koksują, bo im nie wypada.

A na serio to:
1. Stwierdzenie, "flaki zamiast mięśni" nie ma nic wspólnego z koksem.
2. Sport zawodowy = doping.

Spinaker_2

Zgadzam się "Sport zawodowy = doping"; Dla porównania, serce dwudziestoletniego wyczynowego biegacza to tak jak serce czterdziestolatka. Arnie i tak miał dużo szczęścia że przeżył ten zawał.

ocenił(a) film na 6
eurocorpsyndicate

mam nadzieję że arni jeszcze długo pociągnie, mam pytanie zastanawiał się ktoś może jak arnold wyglądał by w wieku np 30 kiedy miał by posturę typowego kowalskiego, to znaczy bez tych mięśni,(chociaż bez tych mięśni nie było by terminatora i nikt by nie słyszał o Arnim)

Vampire19

No jak dla mnie szkoda zwłaszcza że Arni żyje i ma sie dobrze. Szkoda wielka i od dawna jako fan tego aktora nie cieszę się z jego kariery politycznej bo jak pomyślę ile fajnych filmów przeszło koło nosa ... to aż sie smutno robi ... dzisiejsze kino nie jest już takie jak z lat 80-90 i taka prawda i nie mówie tu o efektach - tamte filmy były o wiele bardziej wciagajace i nadal sie je chce ogladac po kilkanascie razy ... mysle ze to duza zasluga aktorow .

lux68

Zgadzam się z wami, jednak Stallone nie wygląda najgorzej w nowym Rambo i Rocky Balboa.