PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147551
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Wszyscy narzekaja ze w tym filmie nie ma tego czy tamtego,a przecierz patrzac przed filmem na szczegoly wiadoma sprawa bylo ze akurat ta czesc terminatora bedzie calkiem inna w kazdym calu i tak bylo dlatego jestem zadowolony bo tego sie spodziewalem.
Komentujac wypowiedzi ludzi na temat tego ze to nie bedzie tak jak z Arnoldem to to dla mnie zwykla prostacka gatka i zero aktywno-realistycznego spojrzenia na rzeczywistosc.
Dlatego ten kto skrytykuje ten film niema zielonego pojecia o tematyce filmowej,lub niue dorosl aby go zrozumiec.

użytkownik usunięty
animal448

"...przecierz patrzac przed filmem na szczegoly wiadoma sprawa bylo ze akurat ta czesc terminatora bedzie calkiem inna w kazdym calu"

Czytałem/słuchałem sporo opinii na temat tego filmu i żadna z tych
negatywnych nie opierała się na tym, że film był inny od poprzednich
części.

"Komentujac wypowiedzi ludzi na temat tego ze to nie bedzie tak jak z Arnoldem to to dla mnie zwykla prostacka gatka i zero aktywno-realistycznego spojrzenia na rzeczywistosc. "

Rozumiem, że odnosisz się do wypowiedzi ludzi którzy, jeszcze nie
obejrzeli tego filmu. Tak czy owak trudno się zgodzić z tym pseudo-
-inteligentnie wydukanym zdaniem.

"Dlatego ten kto skrytykuje ten film niema zielonego pojecia o tematyce filmowej,lub niue dorosl aby go zrozumiec."

Nie wiem czy starasz się być mądrzejszy niż w rzeczywistości jesteś,
ale to oczywiste (film od 12 lat, reżyser McG, ...itp.), że film jest
kierowany do jak najszerszej publiki i nie może być zbyt ambitny, ale
tak na prawdę jest z nim gorzej niż można było się spodziewać.

Dla mnie jest to jeden z najgorszych filmów jakie obejrzałem w życiu mimo iż wszystkie poprzednie części mi się podobały.

animal448

Ogólnie film wszystkim u mnie bardzo się podobał, spodziewałem się dokładnie tego co dostałem w kinie. Z całego filmu zastrzeżenia mogę mieć jedynie do sceny nurkowania JC w morzu, czy też finału (po co takie udziwnienie?). Widział bym to inaczej ale OK, jako całość film super :)