PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147551
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Jako terminatora w 4 części powinien chyba zagrać Arnold Schwarzenegger bo on tylko wygląda na prawdziwego terminatora.Ciekaw jestem jakby wyglądał jak ma już 61 lat, ale od czego są kosmetyki i technika komputerowa. W 3 części sam powiedział do Johna Conorra, że to on go zabije w przyszłości.Jak myślicie.Piszcie.

ocenił(a) film na 5
CinemaMen

no powinien,ale wątpie czy się zgodzi,dziwny jednak będzie Terminator bez Arnolda :(

fenix

Raczej się nie zgodzi ..sam powiedział ,że jak uda mu się zostać gubernatorem to zaprzestanie aktorstwa.

CinemaMen

Arnold jest znakiem firmowym Terminatora. Bez niego to już nie będzie żaden Terminator tylko film na podstawie Terminatora. Arnold stwierdził że chciałby się pojawić w jakimś epizodzie. Trudno oczekiwać że nagle gubernator zawiesi swoje obowiązki na rzecz filmu. Napewnoo pójdę na ten film jako fan całej serii Terminatorów. Jednak przewiduję że bez Arnolda to będzie głośna premiera (bo w końcu Terminator) i odejście w niepamięć.

mlody969

A mi w części trzeciej Arni nie pasował.Dziadek już z niego i komputer nie pomoże.

Ready2

Ale Arnold nie musiałby grać terminatora, tylko tego człowieka, który posłużył za wzór. W części 3, jeśli się nie mylę, był pokazany jako jakiś żołnierz.

ocenił(a) film na 4
ravensecond

Tak , masz rację - taka scena została zrobiona.
Niestety została "wycięta" i w ostatecznej wersji filmu nie mogliśmy jej zobaczyć.
W ogóle to chyba bardzo dużo scen zostało wyciętych... - nie wiem czy to prawda ale kiedyś coś na ten temat czytałem więc jak ktoś może to niech mnie oświeci :P

ocenił(a) film na 8
Sebastian_17

http://www.youtube.com/watch?v=HYy0H1wuMYA
to ta scena- fajna- szkoda że ją wycieli;p

Bentley

Świetna scena /\ /\ /\
Dlaczego ją wycieli??? więcej takich scen z "przymrużeniem oka" a może t3 nie okazał by się takim gniotem...

Ready2

Po obejrzeniu nowych Batmanów z Bale'em czekam z niecierpliwością na nowego Terminatora. Bardzo się cieszę, że w roli Connora obsadzili właśnie jego a nie Stahla. Nie powiem, że zagrał beznadziejnie, ale Bale jest obecnie dla mnie aktorem nr 1. Aż boli, że ponad pół roku trzeba będzie czekac na film.

Qurek

Bale raczej będzie dobrym Connorem, tylko będzie mały zgrzyt bo kolo grający Johna w 3ce za nic nie przypomina Bale'a, inny akcent i twarz i postura. Co do braku Arnolda, hmm no jestem w stanie go zrozumieć, ma już swoje lata, ale nie powiem szkoda że nie będzie główną postacią. Mam do was pytanie, nie sądzicie że dziwnym jest to że po 1sze: ludzie tak szybko po ataku Skynet'a walczą z maszynami? Przecież promieniowanie utrzymuje się 50lat(w centrum)? No i po 2gie jak Skynet tak włada wszędzie skoro wybuch nuklearny powoduje impuls elektromagnetyczny który wyłącza wszystkie urządzenia elektryczne?