PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147572
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Wydawalo sie ze bedzie to cos gorszego, ze nie bedzie juz nawiazywac do poprzednich czesci, a tu mile zaskoczenie, koncowka fajna - jak za dawnych czesci:) swietne efekty, takze trzymajacy w napieciu, mysle ze pozytyw jak najbardziej! Szczegolnie za smialosc! 3ka to byl tylko smiech na sali ze wstawkami komediowymi! Tutaj mamy naprawde dobra czesc, wiadomo ze do 1 i 2ki nigdy nie dorowna, ale jak najbardziej oklaski za stworzenie klimatu!

ocenił(a) film na 7
kolucia

nie wiem, może nie mam poczucia humoru, ale jakoś T3 tak bardzo mnie nie śmieszył... (choć scena z okularami jak najbardziej tak i to na plus:))

ocenił(a) film na 3
kolucia

Mozna powiedziec ze 3 czesc to smiech przez lzy. Doslownie. Tam Tx zabijal. Byl Terminatorem. "Zimnokrwistym" s... W 4 czesci nie widzialem ani jednego. Wole smieszny film z Terminatorem niz nie-smieszny bez terminatorow. Przynajmniej w filmie, ktory ma w tytule "Terminator".

ocenił(a) film na 3
Jester_2

A tak wlasciwie jak sobie pomyslalem przed sekundka to wiecej sie smialem na najnowszym elektronicznym "rzucaczu". I nie byl to chyba smiech zamierzony przez tworcow.

ocenił(a) film na 7
Jester_2

co ty masz do rzucania xD to główny chyba objective tych Terminatorów, bo nawet ten bez nóg co latał po glebie zamiast rozpieprzyc w każdy możliwy dla niego sposób Johna woli go rzucić... paranoja. Te wszystkie maszyny zachowywały się tak jakby John je wszystkie przeprogramował:) czyli żadnych ofiar śmiertelnych

ocenił(a) film na 3
alanero

Ja mam inna teorie, John ma po prostu "immunitet" :)

Zalozmy, ze z nienacka (jak to bylo w filmie) napada go jakas wyliniala namiastka terminatora i chce go zabic. Doslownie zabic. No w koncu po to zostal skontruowany. Aby zabijac ludzi. Ale nie moze bo John mowi - STOJ! Mam "immunitet" - i wtedy tamten moze nim jedynie rzucic.

Wiem, slaba teoria ale nic lepszego mi do glowy nie przychodzi. :D

ocenił(a) film na 3
Jester_2

Nie, jest to tlumaczone w jednym z wywiadow z tworcami. Skynet buduje terminatorow na bazie szczatek jednego z predatorow, i przez przypadek w czesc ich programu wchodzi to, iz nie moga zabijac istot ktore maja w sobie istote. Kazdy zas terminator chcac zabic Johna w ostatniej chwili skanuje go i widzi, ze ma cos w sobie. Wiemy, ze to wczesne lata wojny, wiec terminatory nie odrozniaja jeszcze dziecka od kamieni nerkowych, na ktore cierpi John.