PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

http://www.amazon.com/Terminator-Salvation-Original-Soundtrack/dp/B0029OWB34/ref =sr_1_23?ie=UTF8&s=dmusic&qid=1242196057&sr=1-23

Zapowiada się kapitalnie

ocenił(a) film na 8
Wojtek_dpo

Wiem,że jesteście nastawieni z góry na krytykę.Nie szukajcie w tej ścieżce muzyki z poprzednich filmów.Na pewno kilka mniej inteligentnych osób na tej zasadzie oceniać będzie ten score.

ocenił(a) film na 5
Wojtek_dpo

Danny Elfman spisał się bardzo dobrze i uważam że jest lepszym wyborem niż Brad Fiedel. Fiedela czas już minął jako dobrego kompozytora a na dzisiejdze czasy potrzebujemy czegoś nowego, świeżego i o to mamy. Ten OPENING to coś pięknego. Wypowiadam się jako zagorzały fan Terminatora.

ocenił(a) film na 10
jasonxxx

Nawet niezłe tyko jednego żałuje że nie ma przynajmniej motywu takiego jak na końcach zapowiedzi i w tv spotach chyba wiecie o co mi chodzi :)

ocenił(a) film na 8
arosssss

Pamiętaj,że to tylko fragmnety! Wydaje mi się,że motyw będzie.

ocenił(a) film na 5
Wojtek_dpo

Mi niestety nowy soudtrack nie za bardzo przypadł do gustu. Ale podoba mi się otwarcie ("Opening"), a ponadto to "Serena" i końcowy "Rooster" ;]

ocenił(a) film na 8
Mr__X

No ja Opening słucham non stop.Jest świetny.Czekam na całość!

ocenił(a) film na 5
Wojtek_dpo

Jest dużo nawiązań muzycznych do Terminatora 2 np. Opening czy Marcus Enters Skynet to nowsze brzmienie głównego motywu a utwór Serena to przeróbka Desert Suite i przypuszczam że jest więcej nawiązań do dzieła Brada Fiedela tylko trzeba poczekać do premiery soundtracku i sami śię o tym przekonamy. Danny Elfman stworzył coś pięknego i mam nadzieje że przy następnych częściach też położy swoją łapę. Danny Elfman is the BEST!