Niezła brechta by była..............................
Pisał o tym dziś Onet, powołując się na Fakt, więc to na stówę plotka.
Ale jeśli jest w niej choć trochę prawdy to mimo wszystko trzymałbym za Pudziana kciuki:)
tiaaa.... :/ jakby amerykanie nie mieli wlasnych aktorow i bede akurat polskiego strongmana do swojego filmu wkrecac.... jaaaasne...
ale jakby co to ja tez mu zle nie zycze ;)
W sumie to pudzian nie jest tylko zwykłym polskim strongiem bo ma ten tytuł najsilniejszego człowieka na świece. Wiec jest dość znany. Ja też bym sie cieszył jakby go wzieli. Ale niestety on strasznie mowi po angielsku...Właściwie to nie mówi...Ale Arni też nie błyszczał zdolnościami językowymi...więc kto wie...
W T1 Arnie miał do wypowiedzenia kilka słów. Jeśli rola Pudziana też miała by tak wyglądać, to myślę że paru kwestii mógłby się nauczyć na pamięć perfekcyjnie. A akcent, tak samo jak w przypadku Arniego, im bardziej jest obcy, tym lepiej. Akcent Arniego był taki... mechaniczny:). Może Pudzian też dał radę. W sumie czemu nie? Myślę że bardziej zasługuje na karierę międzynarodową niż większość naszych polskich "gwiazdek". Szkoda tylko że sam T4 nie zapowiada się rewelacyjnie...
Jakoś nie wyobrażam sobie w roli Terminatora Pudzianowskiego.
Zresztą to pewnie tylko plotka była :P
"Jakoś nie wyobrażam sobie w roli Terminatora Pudzianowskiego.
Zresztą to pewnie tylko plotka była :P" - może TVN plotki puszcza, żeby podbić oglądalność Tańca z gwiazdami ;)
Ja bym zaproponował tę rolę jednemu z braci Mroczeków. Któremu to już bez różnicy
A nie wpadliscie na to że ma on zagrać Terminatora, ale nie w kinowej wersji, ale w serialu Kroniki Sary Connor? A to już jest moim zdaniem całkiem prawdopodobne i na pewno Pudzian spisałby sie lepiej niż niejeden z Terminatorów tam grających
Byłoby fajnie, ale jak pisali o tym w Fakcie, myślałem że to plotka. Potem w TeleTygodniu (mimo wszystko są bardziej wiarygodni niż Fakt), wciąż tak myślałem, chociaż może było coś na rzeczy. Teraz jeszcze pisali o tym w Nowa Fantastyka. Może faktycznie wziął udział w kastingu (ponoć dobrze się prezentuje przed kamerą). Choć na Terminatora wydaje mi się jakiś... za szeroki w barach (porównajcie poprzednich odtwórców). Pudzian bardziej pasuje na główną rolę w Gears of War :).