PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

tylko obejrzeć samemu film naprawde warto ,klimat jest największym plusem oraz efekty specjalne daje 8

ocenił(a) film na 5
mario19_21

Ale na Boga,jaki klimat?! Chyba klimat produkcji z Wytwórni Walta Disneya(zero mroku,krwi i przemocy).Do tego bylejaki,dziurawy scenariusz.Naciągane 5/10(z sentymentu do serii i na tle nowych Transformersów...)

ocenił(a) film na 8
hellboyjr

To ,że ty masz mózg jak 12 latek to nie moja wina

ocenił(a) film na 5
mario19_21

O poziomie intelektualnym jaki prezentujesz najlepiej świadczy Twoja wypowiedź.Nie widzę sensu aby wdawać się z Tobą w dyskusję.

ocenił(a) film na 5
mario19_21

Nie zachwyca ale daje rade dobry film jak na wprowadze do nowej serii może być.Wielu ludzi go porównuje do wczesniejszych filmów że nie ma klimatu i tak dalej na boga to nowy rozdział 1 Władcy Pierscieni wedłóg mnie ciągła się jak flaki z olejem co nie moge powiedziec o 2-óch nastepnych filmach serii.Mojeim zdaniem kiedyś dawno dawno temu byliśmy dziecmi mielismy tą wrażliwość i wyobraznie dlatego z sentymętem wracamy do tamtych filmów osbom nieco młodszym się nie zabardzo podobają gdyz efekty nie dają rady przyzwyczajeni do animacji rodem z najpopularniejszych gier ale znajdą się jednostki które wyrosna na nowej trylogii dzieki nim przetrwa pamiec o legewndzie Terminatora.

ocenił(a) film na 5
kadim21

Trochę racji w tym co mówisz, ale medal ma dwie strony...
Dla młodszych widzów nowy Terminator to super film, wiadomo: efekty, strzelaniny itp.
Dla starych wyjadaczy jest to film bez klimatu...
Ja niestety (a może stety) należe do tych drugich, dla mnie Terminator został uśmiercony...