Nie wiem czy ktoś poruszał ten temat, ale własnie mi tak coś zaświtało w głowie. Zastanawiając się nad nową częścią a poprzednią(bunt maszyn) coś sobie przypomniałem i się nad tym zastanawiać.
W nowej cześci pojawi się Kate Connor, postać którą została wymyślona na potrzeby buntu maszyn. Wiec twórcy tej cześci, zaporzyczyli z poprzedniej jakiś wątek.
Wiec moje przypuszczenie co do zagrania Arniego w tej cześci jest takie:
W Buncie maszyn w jednej ze scen kiedy Arnie nie chce wykonywać rozkazów Connora, mowi on że to własnie on, ten dokładny model terminatora zabił Connora a potem Kate wysłała ten model w przeszłość żeby go uratować męża.
Pod koniec filmu mówi "Spotkamy się ponownie".
Wiec jeśli rozumując tokiem myślenia twórców, czyli zaporzyczeniem samej postaci Kate Connor, możliwe że postać T-800 czyli Arniego pojawi się jako ten Terminator który ma go zabić, zapewne pod koniec filmu. A to czy mu sie uda czy nie, zapewne kiedy będzie uprzedzony o tym fakcie Connor to nie powinno mu się udać. :P
Co o tym myślicie?
Terminator 4 dzieje sie dlugo przed śmiercia Connora, wiec watpie zebys zobaczyl w czwórce terminatora z buntu maszyn
fakt nie wziolem tego pod uwage... :P to arni chyba nie dozyje. :P Bo chyba sa rozmowy ze Connor ma tez sie w drugiej pojawic wiec... hmm... :P
Wez tez to pod uwage ze Connor zna date swojej smierci, wiec moze uniknac tego dnia spotkania z terminatorem i w filmie arnold wcale nie musi wystapic.
Twórcy planują 3 części więc John Connor jeżeli zginie to pod koniec 6 części a wtedy jeżeli będzie potrzeba to na pewno Arnold nie odmówi aby zagrać w krótkiej powiedzmy 5 czy 10 minutowej scenie jak wykańcza Johna. Ale ja jestem święcie przekonany że jeżeli 5 część powstanie to na bank Arnold w niej zagra z tego co wyliczyłem to kadencja gubernatora powinna zakończyć mu się jakoś pod koniec 2010 roku a 5 cześć jest planowana na 2011 rok.
stary powiedz ile on bedzie mial wtedy lat? wbrew temu co wielu mysli Schwarzenegger jednak nie jest maszyna i sie starzeje, juz w 3 czesci wygladal nie za ciekawie, to pomysl co bedzie za pare lat, poprawki komputerowe to juz nie to samo
ale tez mogą zrobic coś takiego jaj w Gwiezdnych wojnach gdzie w II i III epizodzie wplatali wątek z Gwiazdą śmierci.