PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147551
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Nie wiem czy ktoś poruszał ten temat, ale własnie mi tak coś zaświtało w głowie. Zastanawiając się nad nową częścią a poprzednią(bunt maszyn) coś sobie przypomniałem i się nad tym zastanawiać.

W nowej cześci pojawi się Kate Connor, postać którą została wymyślona na potrzeby buntu maszyn. Wiec twórcy tej cześci, zaporzyczyli z poprzedniej jakiś wątek.

Wiec moje przypuszczenie co do zagrania Arniego w tej cześci jest takie:

W Buncie maszyn w jednej ze scen kiedy Arnie nie chce wykonywać rozkazów Connora, mowi on że to własnie on, ten dokładny model terminatora zabił Connora a potem Kate wysłała ten model w przeszłość żeby go uratować męża.

Pod koniec filmu mówi "Spotkamy się ponownie".

Wiec jeśli rozumując tokiem myślenia twórców, czyli zaporzyczeniem samej postaci Kate Connor, możliwe że postać T-800 czyli Arniego pojawi się jako ten Terminator który ma go zabić, zapewne pod koniec filmu. A to czy mu sie uda czy nie, zapewne kiedy będzie uprzedzony o tym fakcie Connor to nie powinno mu się udać. :P

Co o tym myślicie?

BMF

Terminator 4 dzieje sie dlugo przed śmiercia Connora, wiec watpie zebys zobaczyl w czwórce terminatora z buntu maszyn

TakeMeToBrasil

no tak,ale to ma byc poczatek trylogi,wiec moze w ostatniej czesci pojawi sie Arni ;D hehe

michael_84

fakt nie wziolem tego pod uwage... :P to arni chyba nie dozyje. :P Bo chyba sa rozmowy ze Connor ma tez sie w drugiej pojawic wiec... hmm... :P

BMF

Wez tez to pod uwage ze Connor zna date swojej smierci, wiec moze uniknac tego dnia spotkania z terminatorem i w filmie arnold wcale nie musi wystapic.

ocenił(a) film na 10
BMF

Twórcy planują 3 części więc John Connor jeżeli zginie to pod koniec 6 części a wtedy jeżeli będzie potrzeba to na pewno Arnold nie odmówi aby zagrać w krótkiej powiedzmy 5 czy 10 minutowej scenie jak wykańcza Johna. Ale ja jestem święcie przekonany że jeżeli 5 część powstanie to na bank Arnold w niej zagra z tego co wyliczyłem to kadencja gubernatora powinna zakończyć mu się jakoś pod koniec 2010 roku a 5 cześć jest planowana na 2011 rok.

madmax707

stary powiedz ile on bedzie mial wtedy lat? wbrew temu co wielu mysli Schwarzenegger jednak nie jest maszyna i sie starzeje, juz w 3 czesci wygladal nie za ciekawie, to pomysl co bedzie za pare lat, poprawki komputerowe to juz nie to samo

ocenił(a) film na 10
TakeMeToBrasil

ale tez mogą zrobic coś takiego jaj w Gwiezdnych wojnach gdzie w II i III epizodzie wplatali wątek z Gwiazdą śmierci.

patryks83

w sumie terminator z buntu maszyn może się pojawić ale nie koniecznie z "ludzkim" wyglądem