http://collegetimes.us/advance-review-%E2%80%98terminator-salvation%E2%80%99-a-s urprisingly-decent-action-romp-into-the-future/
Nie jest źle.Trzeba poczekać na więcej.
no wiesz z tej recenzji wynika ze brakuje klimatu i innowacyjności, oklepane schematy, i to że jak spodziewasz się takiego wykopu jak w jedynce i dwójce to za wysoko mierzysz
Ja tam mam tylko nadzieję, że będzie lepszy niż część 3. To by mi wystarczyło. I żeby miał chociaż trochę tego klimatu z jedynki, czy dwójki...Zresztą ten, kto spodziewa się po "Salvation", że będzie to lepszy film niż T1, czy T2, zapewne się rozczaruje.
No tak.Dobry film ale bez rewelacji.Ważne ,żeby można było wyjść z kina z zadowoleniem.No bo chyba nikt się nie spodziewał filmu na miarę T1 czy T2.
to jekies nieporozumienie... z jednej strony t600 lapie delikatnie connora za ramię (a móglby - patrzac na to z jaka latwoscia ciska go o sciane w tym momencie - zmiazdzyc mu caly bark sciskajac) i bezsensu odrzuca od siebie.... o co tu biega? ok wiem ze pewnie sie czepiam;)
Czemu Cameron jest takim cholernym uparciuchem i nie da ludziom pokaz swej twórczości w świecie terminatorów, by się wziął za kolejne części terminatorów to spał bym spokojnie, kto jak kto ale myślę ze zrobił by zajebisty apokaliptyczny świat w którym władze trzyma skynet