PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

SZAJS

ocenił(a) film na 1

Totalna kicha. Omijać szerokim łukiem...

typek234

kogo ? ciebie? ok :) 7/10 jak dla mnie

ocenił(a) film na 6
kubelek0908

Totalna kicha - Na pewno nie, film przeciętny - na pewno tak...na ocenę w skali 1-4 wg. mnie film nie zasługuje, adekwatna ocena to 6/10.

ocenił(a) film na 7
peesem

a wg mnie nie zasługuje na nic powyżej 4... miałem ogromne oczekiwania względem tego filmu i dlatego, że właśnie te wszystkie emocje poszły się jebać ten film nie ma u mnie więcej niż 1.

ocenił(a) film na 3
alanero

Jak by to coś nie miało w tytule terminator to bym dał 4-5 tak 1 bo zera dać nie można. Ludzie prosze was, tacy jak wy co mówią, że film był w porządku sprawi tylko, że dalej takie bullshity będą kręcone. Nie dam im już zarobić i nową cześć o ile ją popełnią to obejrzę z neta.

Trzeba powiedzieć kategoryczne NIE, musimy się cenić, nie dajmy się karmić byle czym.

ocenił(a) film na 4
typek234

Twórcy tego filmu chcieli zrobić dobre kino, jednak im to nie wyszło. Moim zdaniem ta cała "zabawa" powinna się zakończyć na T3. Film nie ma tego klimatu, który można było zaobserwować w poprzednich częściach. Nie chce siać SPOILERÓW, ale scena z "sztucznym" Arnoldem zwaliła mnie z nóg, oczywiście w negatywnym znaczeniu tego słowa. W filmie brak typowego kozaka, rozpierdalacza jakim był Arnold. Postać Marcusa Wrigh'ta to dla mnie lekka pomyłka. Connor prze pół filmu wygląda jak by płakał. Ogólnie to nie chce nikogo zniechęcać to oglądania. Na pewno będą tacy co ocenią go statusem "ARCYDZIEŁA" ale jak dla mnie ten film to nieporozumienie.

ocenił(a) film na 7
greg_88_88

Póki co nie widziałem nikogo by mógł wykreować jakąś postać, którą fani i widzowie zapamiętają na długo. Marcus jest wplątany na siłę, bo bez niego nie byłoby żadnej historii prócz tego "majstersztyku" z Kylem:P

alanero

"W filmie brak typowego kozaka, rozpierdalacza jakim był Arnold"

No tak niech nakreca jeszcze 10 czesci o tym jak arnold i jego przeciwnik sa wysylani w przeszlosc by chronic Connora. Ilez mozna? Ja od ponad 5 lat czekalem na ten film bo wreszcie chcialem zobaczyc ta wojne z maszynami, dzialania ruchu oporu przeciwko Skynetowi a nie na okraglo patrzec jak Arnold naparza sie z innymi blachami.

ocenił(a) film na 3
Maniek2008

Znaczy sie chciales napisac ukrywanie sie Skynetu przed ruchem naporu? Bo ludzie zdecydowanie byli gora.

Jester_2

Pamietaj ze akcja dzieje ze w 2018 roku, Cameron przedstawial wizje w roku 2029, przez 11 lat moze zginac tylu ludzi ze hoho, jesli trylogia wojny dojdzie do skutku to scenarzysci maja pelne pole do popisu.

ocenił(a) film na 3
Maniek2008

Co nie zmienia faktu, ze film nieudolnie probuje nam wmowic, ze ludzie sa w odwrocie. Mocno nieudolnie.

ocenił(a) film na 7
Jester_2

napisałem już w innym temacie gdzieś na filmwebie, a raczej tylko przypomniałem jedną sprawę;) T5 ma się dziać w obecnych czasach, a nie w przyszłości:) nawet na fm byl pewien news o tym, więc nie napalałbym się na Tą wojne tak bardzo:)

alanero

poki co scenariusz jeszcze nie powstal, nie jest nawet zaczety a te plotki to mozna spuscic w klozecie. jesli nie ma konkretow to nie ma sensu nic zakladac. :)

ocenił(a) film na 7
Maniek2008

ale jeśli reżyser już ma jakąś wizję dotyczącą swojego filmu to raczej coś jest na rzeczy i można spodziewać się McG ponownie coś durnego zaserwuje fanom Terminatora.