Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147732
4,9 32 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Pod względem kasowym 1 miejsce transformersi masa dzieciaków podjaranych pierwsza częścią namówią nawet dziadków aby z nimi poszli do kina. Subiektywnie 2m. T4 3m. Avatar. Montażem prawdopodobnie avatar zabłysnie a T4 nadrobi do tych robotów . Fabułę obiektywnie T4 ma najlepsza avatar narazie mało wiadomo a z robotow wyjdzie pewnie bardziej romans niz sci fi.

ocenił(a) film na 7
michal055

Ja najbardziej liczę na "Avatar". Ciekawe jak wypadnie Cameron po dwunastu latach przerwy.

michal055

A Public Enemies? Albo Anioły i Demony, lub X-Men? To są fil tkóre też bardzo liczą się w czołówce. Pozatym, dlaczego T4 ma być od razu takie słabe?

ocenił(a) film na 7
zossin_2

X-man prawdopodobnie nie bedzie miał zaskakująco dużych wyników, podobnie nowy film Manna, Anioły i Demony mimo wszystko będą miały stosunkowo wysoką oglądalność wśród starszej publiczności :)

myślę że T4 wypadnie najlepiej, widzowie liczą na drugiego Mrocznego Rycerza, wokół filmu jest dużo szumu, chociaż w przypadku TDK było więcej

nie można też zapominać o Bale, jest chyba zaraz po Willu Smith'cie na liscie aktorów gwarantujacych sukces kasowy filmu

będzie dobrze, nie martwcie się :)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
michal055

Avatar polegnie, zobaczycie :) Transformersy napewno zbiorą zajebistą kase, ale myślę że T4 też dobrze zarobi i co najważniejsze, będzie to bardzo udany film

jakby co to odszczekam tą ostatnią myśl :D

ocenił(a) film na 6
korowiow80

W Slavation będą świetne efekty, Transformers 2 wbiją znów w fotel,ale to pryszcz w porównaniu z tym czym będzie Avatar, z tego co mówił Cameron, to będzie przełom w technice tworzenia efektów...Jak to on powiedział, cytuję z pamięci...'jedni będą lubić ten film, inni nienawidzić, ale nikt nie przejdzie obok niego obojętnie'