Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147732
4,9 32 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

No właśnie już niedługo wchodzą dwa wielkie hity z robotami/cyborgami w roli głównej , jestem ciekaw na co bardziej czekacie i co może stac się większym hitem. Jakie są wasze opinie i sugestie.
Ja ogólnie uważam że Terminator będzie dziełem bardziej ambitnym i mrocznym a TRANSFORMERS typowym letnim hitem ale równie udanym jak poprzednia częśc . Myśle że to Terminator będzie lepszy ale laury i miejsce w Box Office wygra jednak Transformers.

A wy jak uważacie ...

patryks83

Zapewne transformers moga liczyc na chmare mlodych ludzi ktorzy tlumnie rusza do kin. owszem nie powiem pierwsza czesc podobala mi sie lecz nie ma tutaj nic poza czysta rozrywka, nic z mrocznego klimatu.
Ja znacznie bardziej czekam na terminatora. jestem jego fanem juz dobre 10 lat, do tego widze ze glowna role gra jeden z moich ulubionych aktorow.
Transformers to bedzie typowy hicior na odprezenie
Terminator mam nadzieje bedzie ponurym filmem akcji.

patryks83

Dla mnie filmem roku jest "Anioly i Demony". A tak pozatym... to mysle ze jednak Transformers. Michael Bay tego nie schrzani...

ocenił(a) film na 7
patryks83

Transformers to bajeczka dla dzieci co się podniecają jeszcze samochodem co można z niego zrobić robota(heheheehehe),a Terminator S to prawdziwa wojna , którą chce zobaczyć każdy fan Terminatora.
Terminator jest bardziej prawdopodobny że "mógłby się wydarzyć w przyszłości " i dlatego ludzie chcą go zobaczyć.