PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Terminator 4

ocenił(a) film na 3

Nie jestem fanem tego filmu, ale i tak obejrzałem jego wszystkie części. Po Terminator : Ocalenie spodziewałem sie zupełnie czegoś innego. Poszedłem do kina zapowiedzią że ma świetnie zrealizowane efekty wojenne. Co do tego niema wątpliwości, lecz niestety... gdy do nich doszło byłem już tak zaspany że jedynie patrzyłem od czasu do czasu na zegarek żeby szybko wyjść z kina. Brak fabuły w tym filmie doprowadza do bezsensownego dziwnie wyglądającego strzelania. Pozatym wkurza mnie to że jest tak dużo odmian terminatorów terminator - motor terminator T600 (chyba :) ) i jeszcze pare.Więc daje 3 za dobre efekty wojny.

Edicichy

Swietnie, tylko nastepnym razem nie idz spiacy do kina. Ciekawe czy gdybys poszedl spiacy np. na wladce pierscieni (powrot krola w kinie trwal 201 min z napisami koncowymi!!!) to powiedzialbys ze to swietne kino fantasy???? Szczerze watpie. Zapewne rowniez dostrzeglbys tylko dobre efekty wojny i nic poza nimi.

Za duzo odmian terminatorow powiadasz? Najlepiej zostac przy Arnim, T100 i TX, a co tam , po co przemeczac mozg z dodawaniem do uniwersum terminatora inne, bardziej prymitywne modele :P