PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147572
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Terminator

ocenił(a) film na 8

Witam, byłem ostatnio na IV części i celem przypomnienia sobie pozostałe też oglądałem a ze tez poczytałem na forum to mam pare pytań.

W 1 częsci terminatora Kyle mówi ze został wysłany tylko on i Arnold oraz ze wehikół czasu został zniszczony i nikt oprócz nich nie wróci ani tez nie przejdzie. 10 lat później zostają wysłane ponownie T-800 i T-1000.

Zakłądając ze niby przed zniszczeniem zostały wysłane roboty do T2:
-Czesmu Ress o tym nie wiedział
-Arnold był wysłany aby chronić przed t-1000 czy t-1000 aby zniszczyc Connora i Arnolda
-Jak udało im sie przeprogramowac Arnolda to czemu nie zrobili tez tego z pozostałymi???

Następuje III ponownie??
-Jeśli T-850 zabił Connora w przyszłości to jak udało się Brewster go przeprogramować?? Przeciez teoretycznie tez ja powinien zabić.
-Tak samo w III części najpierw TX został wysłany czy t-850?(rózni sie to tym ze albo jest wy

IV część końcówka: Arnold oblany "surówką" się podnosi a w 2 został zniszczony(po 1-2 sek od wejscia w nią "jego" komputer sie wyłączył.

Pozdro

ocenił(a) film na 6
impek77

może Arnold był łatwiejszym modelem do przeprogramowania i łatwiej go było złapać a t-1000 może był szybszy silniejszy i nie mogli go złapać by go przeprogramować i może tak samo było z tx
2-może zbudowali nowy wehikuł