Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147732
4,9 32 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

W pierwszych częściach terminatora John connor w wizji przyszłości miał twarz w bliznach. Ciekawe kiedy nastąpi to w nowej serii oby jak najpóźniej.

michal055

popierwsze miał w wizji terminatora 3 a po drugie będzie miał twarz w bliznacz chyba w T 5

ocenił(a) film na 5
aniamielewczyk4

W Dniu Sądu i Buncie maszyn.

ocenił(a) film na 6
kadim21

Z tą różnicą, że w T2 Connora z przyszłości grał Michael Edwards i to jak dla mnie był najlepszy John Connor jakiego widziałem, a w T3....aż szkoda pisać o tym, wiadomo co zrobił Stahl z rolą Connora, a na końcu po prostu go postarzyli, zrobili mu jakieś śmieszne blizny, dodano siwe włoski, pedalski wąsik...wyglądał jak jakiś podstarzały pedofil:-/

peesem

oj gadacie o jochanu mamy gadać o terminator 4

ocenił(a) film na 7
michal055

jeżeli będą konsekwentni to będzie to dość szybko, w T2 i T3 widać że twarz Johna już jest okaleczona, w czasie trwania dużych bitew, a więc gdzieś w środku całej wojny

myślę że to wydarzy się w Terminator 5 i będzie związane z jakimś dramatycznym wydarzeniem, które będzie zaskakującym zwrotem akcji

liczę na bardzo dobry film, jak i stawiam na całą trylogię, oby powturzyła sukces Władcy Pierścieni

pozdrawiam fanów :)

ocenił(a) film na 7
michal055

Nie wiem w której części go pocharatają ale cos mi się wydaje że to będzie ten podwodny robot(jest scena gdzie mają tego robota u siebie i Connor (Christian Bale) obserwóuje go a ten otwiera swoje szpony.

ocenił(a) film na 7
Dominfilmfan

hmm w sumie nie wiele wiadomo o fabule T4, więc może być też tak że te rany znajdą się na twarzy Johna jeszcze w tej części, kto wie :)