W pierwszych częściach terminatora John connor w wizji przyszłości miał twarz w bliznach. Ciekawe kiedy nastąpi to w nowej serii oby jak najpóźniej.
Z tą różnicą, że w T2 Connora z przyszłości grał Michael Edwards i to jak dla mnie był najlepszy John Connor jakiego widziałem, a w T3....aż szkoda pisać o tym, wiadomo co zrobił Stahl z rolą Connora, a na końcu po prostu go postarzyli, zrobili mu jakieś śmieszne blizny, dodano siwe włoski, pedalski wąsik...wyglądał jak jakiś podstarzały pedofil:-/
jeżeli będą konsekwentni to będzie to dość szybko, w T2 i T3 widać że twarz Johna już jest okaleczona, w czasie trwania dużych bitew, a więc gdzieś w środku całej wojny
myślę że to wydarzy się w Terminator 5 i będzie związane z jakimś dramatycznym wydarzeniem, które będzie zaskakującym zwrotem akcji
liczę na bardzo dobry film, jak i stawiam na całą trylogię, oby powturzyła sukces Władcy Pierścieni
pozdrawiam fanów :)
Nie wiem w której części go pocharatają ale cos mi się wydaje że to będzie ten podwodny robot(jest scena gdzie mają tego robota u siebie i Connor (Christian Bale) obserwóuje go a ten otwiera swoje szpony.