PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Jak chcielibyście żeby wyglądały kolejne cześci serii ?? Tzn co chcielibyście w nich zobaczyć? Jakie postacie? Jakie wydarzenia? Ewentualnie jakich aktorów i kogo za kamerą?

Może ja zaczne xD

Moja wymarzona wersja T5: Chciałbym aby film pokazywał głównie wydarzenia z 2029 roku. Wszystko to z futurospekcji z T1 i T2. Takie rozwinięcie ich w postaci filmu. Na koniec film powinien skonczyć się wysłaniem Reesa i T800 oraz T800 i T1000 do przeszłości. Chciałbym aby ukazano dzieci Connora (w T3 mówione, że też odegrają ważną rolę) oraz chciałbym by wprowadzili postać Dereka Reesa. Oczywiscie przyszłośc musiałaby być taka jak w wizji Camerona. Co do aktorów nie mam jakis konkrentnych, lecz fajnie jakby Kyle'a znowu zagrał ten młody z T, a Connora Bale. Dereka równiez wolałbym by grał gościu z TSCC.

T6 xD: Cieszyłbym się gdyby film się dział w 2032. Do połowy filmu pokazaliby to co mówi T-80 w T3 tzn zabicie Connora i wysłanie TX i T850 do przeszłości. W drugiej połowie filmu chciałbym by pokazali ostateczną bitwę między ludzkością i maszynami (bo jak wiadomo Skynet był juz na pozycji straconej w tej wojnie) w ktorej brali by udział m.in. Derek i dzieci Connora noi postacie z poprzednich filmów np. Barnes albo Blair. Generalnie film móglby się skonćzyc tak by nie wiadomo było kto wygrał tę wojnę.

To tylko moje wymarzone cześci 5 i 6

Może macie jakies swoje ciekawe pomysły? :>