;] Terminator okazal sie super komedia ;D
bylem na premierze przez przypadek (o 21:30 ogladalem Antychrysta) bo
uciekl mi transport do domu wiec postanowilismy zerknac na kolejny film ;D
glos Connora po tym jak wyladowal smiglowcem w pierwszych minutach filmu,
kilka osob parsknelo smiechem na glos ;D
mototerminatory - WTF ;D czekam na łyżeczko terminatory atakujace
kryształkami cukru :>
ogolnie film radosny i latwy w odbiorze ;D
oczywiscie fabula w ogole nie zblizyla sie ku rozwiazaniu sprawy konfliktu
ze skynetem, co jest WIELKIM minusem.
mozna zobaczyc, ale niewiele sie straci, jezeli sie go nie zobaczy ;D
acha i zeby nie było "...to po co poszedłeś itp" poszedłem z nastoletnią córką (te obietnice ;(...) i po filmie zateskniłem za czasami kiedy chodziliśmy na shreka, gdzie jest nemo, eopka lodowcowa a nawet za puchatkiem
Jedynym wyróżniającym się aktorem jest Sam Worhington. Nijaki Christian Bale plus jego głos a la Zapity w cztery dupy Batman po prostu irytuje. 6, no może 7 na 10.
Mi się ten film bardzo podobał ... Fabuła 7/10 a efekty 9/10 szczerze dawno nie widziałem filmu z tak dużą ilością efektów specialnych ... nie moge się doczekać ekranizacji kolejnej części terminatora ... oczywiście jeśli w ogóle powstanie ... ale powstanie ;]
Jeśli chodzi o efekty to film był świetny, zaś jeśli chodzi o fabułę i o
klimat w porównaniu do poprzednich części, wypadł strasznie źle. Ale nie
można było się spodziewać takowego klimatu, bo reżyser T4 jest reżyserem
który nastawia się na "efekciarstwo". Osobiście bardzo się zawiodłem na
tym filmie, a jestem fanem serii.
"jakie macie wrażenia po filmie.............."
Ja mam wrażenie, że musisz sobie klawiaturę wyczyścić bo Ci się na kropce zacina.
ejjjj tam narzekacie. Ja dziś byłem na 10:30 w Złotych , ludzi duzo nie było , dla mnie nawet to dobrze ;P.
Od razu mówię nie jestem fanem serii.
Poszedłem na ten film ze względu na:
1. Terminator - jak sama nazwa wskazuje , no jest to film uznany , więc wypadało by obejrzeć jego kolejną odsłonę.
2. I po drugie Primo Ultimo poszedłem dla EFEKTÓW SPECJALNYCH , poszedłem się rozerwać , a przecież Industrial Light&Magic robi najlepsze efekty na świecie , także za same efekty daję już na wstępie 9/10.
Mimo iż rolę T-800 dostał Kickinger to i tak zrobili mu komputerową facjatę Arnolda , to było aż za bardzo widać.
Podobała mi się również rola Worthington'a.
Bale jak to Bale , za dużo go. Za bardzo wieje mi Batmanem , a na dodatek , jeszcze przed seansem pokazali reklamę Public Enemies gdzie oczywiście gra Bale.
Także jeżeli ktoś tak jak ja NIE JEST FANEM SERII , to gorąco polecam , film warto obejrzeć dla efektów :).