Miałem okazję obejrzeć najnowszego "Terminatora" i muszę Wam powiedzieć, że jestem zachwycony. Długo dochodziłem do siebie po tym co zobaczyłem, a zobaczyłem dużo. Nie spodziewałem się tak wspaniałej wizji zniszczenia z rąk pana McG i reszty ekipy. Konfrontacja Connora z Marcusem to najważniejszy i zdecydowanie najciekawszy wątek filmu. To tez nie spodziewałem się takiej końcówki. Niesamowita akcja pod koniec, wbija w fotel jak nigdy wcześniej nic!
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
Connor staje się cyborgiem (nie zmieniono zakończenia!). Marcus odstrzeliwuje mu ręce. Scena podobna jak w ROBOCOPIE, ale drastyczniejsza!
Daję 10/10 - takiego filmu brakowało od wielu lat!
patrzę i widzę 01.04
data premiery: 2009-06-05 (Polska) , 2009-05-21 (Świat)
byłeś na pokazie przed premierowym 2 miesiące na przód hahahahah
patrzę i widzę 01.04
data premiery: 2009-06-05 (Polska) , 2009-05-21 (Świat)
byłeś na pokazie przed premierowym 2 miesiące na przód hahahahah
a propo x-men wolverine wyciekł do internetu, i tu nie ma żadnego prima aprilis, jest juz w internecie nawet są fotki w jakimś odtwarzaczu
jakby co to nie jest żaden żart, wyciekła wersja workpoint piszą nawet o tym na filmwebie
Kolosie, chodzi oto że większość wie o tym od wczoraj a ty wyskakujesz z tym tekstem i nie łapiesz zwykłej aluzji, serio cyganisz, o tym że film jest w internecie każdy wie od dawna wystarczyło poczytać tematy które wyszły w związku z tym...
może i większość, ale nie wszyscy :D ciekaw jestem czy terminator też dostanie wycieku :D:D