jesli tak to niech mi i nie tylko mi ale wszystkim fanom terminatora wytłumaczy co tu jest napisane http://www.killermovies.com/t/terminator4/articles/4864.html [www.killermovies.com/t/...]
Nick Stahl, who played John Connor in Terminator 3, says that neither he nor co-star Claire Danes will appear in the proposed Terminator 4 movie. "I'm not going to be in T4," Stahl told Sci-Fi Wire. "None of the cast is coming back." Stahl says that the current producer plans may not even include original Terminator star Arnold Schwarzenegger.
"The [T4] story is changing conceptually," Stahl added. "I believe it's a jump to the future, so my character will be quite a bit older. That's all that I know. So I'm not coming back, which is a drag. I don't know much more than that."
Nick Stahl, który grał John Connora w T3 powiedział, że ani on, ani Claire Danes nie wystąpią w T4. "Raczej nie pojawię się w T4" oznajmił Stahl dla "Sci-fi Wire". Nikt z obsady (dop. poprzedniej) nie powróci. Stahl twierdzi, że aktualny producent nie planuje nawet zatrudnić w filmie oryginalnego odtwórcy roli Terminatora, Arnolda Schwarzeneggera
"Zmienia się główna koncepcja historii T4" dodał Stahl. "Myślę, że ma to być to swoisty skok w przyszłość, a zatem moja postać będzie już dużo starsza. To wszystko co wiem. Ja nie wracam, which is a drag (?). Poza tym nic więcej nie wiem."
no to wniosek z tego taki ze to juz nie bedzie ten sam terminator co był zawsze ale jaja asz nie chce mi sie w to wiuezyc no ale skoro on sam tak powiedział tzn ze tak bedzie no to należało by usunac aktorów z obsady i byc moze reżysera bo kto weie czy jego nie zmienia
Nooo tego sie obawialam ,ze terminatora bedzie gral ktos inny.Wniosek z tego taki ze raczej tego nie obejrze bo nie wiem kto by rownie dobrze nadawal sie na tą role.Poza tym wypada zeby we wszystkich częściach chociaz glowna postac (terminator) grala ta sama osoba!!!!!!!!!Jednym slowem kicha z tego cos bedzie.Najlepsza byla 2 część (3 to juz nie to samo a co do 4 to obawiam sie ze rewolucji nie bedzie)
a jednak....ten limk na samej gorze jest z lutego 2005!!!!!!! tu jest cos aktualniejszego http://film.wp.pl/p/id,67235,wiadomosc.html?id=67235&ticket=cookies_off [film.wp.pl/p/id,67235,w...] I co? Wszystko wskazuje na to ze az tak bardzo tego nie zjebia skoro Arni nadal bedzie gral terminatora ;)
ludzie wszystko wymyslą zeby zarobić trochę kasy już nie wiedzą jakie filmy mają produkować, przecież w ten sposób można stworzyć ze 20 częsci terminatora. Mogliby sobie darowac to się staje nudne nic nie przebije 1 i 2