PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

byłem w kinie obejrzałem i uważam że to po prostu dobry film akcji ... efekty są ok a całość pomimo kilku wpadek czy przesadzonych scen jest ok - Bale zagrał fajną rolę, Worthington też - historia fajnie się łączy momentami ale też nie jest koniecznie oglądanie poprzednich części ... i tak na prawdę ja nie wiem po co ta kłótnia o to czy strzelają laserami , nabojami (czy z oczu albo z du**) co to za różnica ... czy to na prawdę ma znaczenie czy to bomba atomowa, wodorowa czy jajeczna ? no proszę was ... kłócicie się jak jakieś "nerdy" 15 letnie w okularach z dioprią + 20 - których jedynym zajęciem jest oglądanie cam'ów na kompie i kombinowanie jak by tu skrócić opis na gg żeby się zmieścił ... z podobnych powodów można by się przywalić do co 2 filmu teraz a jednak tego się nie robi. Mi się podobało i wyniki z naszego kina chociażby, to potwierdzają - ludzie lubią się oderwać intelektualnie czasami a nie tylko oglądać Almodovara kolejny syf w stylu Vicky Kupa Barcelona czy Afonia i pszczoły i patrzeć jak reżyserowie sami się intelektualnie błaźnią choć myślą że są super i są ponad wszystkich i wszystko ... wywód i tak pewnie zbędny kończąc skwituje całość słowami - dajcie ludziom iść i samemu zadecydować a swoje wymyślne komentarze bulwersy czy opinie wysyłajcie do McG , UiP albo innych ludzi związanych z filmem - i tak dobrze wiecie gdzie was i wasze wypowiedzi mają!