PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

a nie tych którzy obejrzeli film na mini ekranie w necie

PROSTE PYTANIE
-Czy warto na ten film iść do kina???
-Czy jest w miarę dobrym kinem???
-I czy się na nim nie zawiodę jeżeli pójdę???
może być uczciwa ocena w porównaniu do 2 części
1-10

forest123

premiera 5 czerwca więc dlaczego niektórzy mówią że to mega KICHA jak nikt w Polsce na tym w kinie nie był????
Ozywiście na to pytanie niech ktoś odpowie dopiero po premierze a nie przed
podrawiam

ocenił(a) film na 5
forest123

Wiesz, ja np. idę do kina, sprawdzić, czy jest dobry, czy jest zły. Dlaczego sugerować się opinią innych? A może wszystkim będzie się podobać , a ty uznasz to za kichę i odwrotnie. Lepiej ocenić samemu i przekonać się o poziomie filmu. Miej własne zdanie.
Jeżeli jesteś fanem/fanką serii Terminator, to trzeba na ten film pójść. Z obowiązku :D

ziolo

Wiesz co, ::ja nie chcę się sugerować żadną opinią-z resztą po zwiastunie zapowiada się super efekciarska produkcja na miarę dzisiejszych czasów. Chodzi mi tylko o to że nie którzy piszą komentarze ,,Szmira roku" itp. więc chcę się upewnić poprzez prawdziwych widzów nie internetowych neciarzy tym Bardziej że nie pójdę sam... pozdro

forest123

PS
W dzisiejszych czasach powstaje tyle kinowych gniotów że czasami trudno odróżnić porządny film od podróby. Tym bardziej że niektórym użytkownikom już przed premierą się nie podoba...Mam nadzieje że T4 zasłuży u mnie na 8 bo lubię tę serię...

użytkownik usunięty
forest123

Trzeba samemu zobaczyć , czasami filmy które mają słabą opinie akurat danej osobie podejdą . Wdł mnie ,w relacji do T2 powinien wyjśc na 7.5.

ocenił(a) film na 5

A ja radzę Wam nie kierować się żadnymi ocenami w internecie.
Tymi na Rotten Tomatoes również, bo wbrew pozorom to wcale taka solidna firma nie jest. Dowód? Alien 3 - 34% (!), Alien 4 - 53% (!!) a więc wedłóg recenzentów z RT jest lepszy od trójki (!!!!, K-PAX - 41% (!!!!!!!).
Ja pozostawię te ich oceny bez komentarza, bo szkoda na to śliny (i klawiatury).
Więc tymi 34 procentami dla Terminatora 4 też radziłbym się nie przejmować.

JaszczurXP

Ja jeszcze dodam że T3 na RT ma 70%, co chyba mówi samo za siebie