Pamiętacie scenę z kilera jak siara budzi się w aucie i mówi ze go w plecach rwie jakby mu ktoś kijem przyłożył? Ja taka samo czyłem sie po T4, tylko, że dostałem mokrą szmatą w ryj.
Po 2 częściach T1 i T2 po ambitnym serialu Sarah Connor Chronicles, gdzie o każdym odcinku można było dyskutować przez tydzień, gdzie zastanawialiśmy się czy w T4 bedą odwołania do genialnego serialu, zobaczyłem to coś, tą niewyobrażalną szmire ten gniot niewiarygodny. To mój kinowy zawód roku 2009 i nic tego na pewno nie przebije. Chciałbym żeby ludzie się zjednoczyli ale nie walczyli ze skynetem tylko z wytwornia filmową i nie wydawali pieniędzy na bilety, może to zniechęci takich partaczy to ruszania moich ulubionych tematów filmowych. Dlaczego uznali że jestem debilem, że nie zauważe miernoty dialogów, miernoty scenariusza, niedoróbek i po prostu czystych debilizmów. Reasumując pod koniec tego czegoś jako fan tematu, wkręcony na maksa w rozważania czy taki koniec świata jest możliwy, śmiałem się jak dziecko, a po napisach końcowy zostały łzy rozpaczy.
a ja się zgadzam... fil to szmira i to za jaki budżet!!!!! ;)
Serial niestety nie byl najwyższych lotów ale dało się oglądać
jak ci się nie podoba to nie ogladaj
zarówno panowie w wytwórni jak i większość ludzi mają w dupie czy podoba ci się "ruszania moich ulubionych tematów filmowych"
kolejny domorosły krytyk-pajac
To teraz już wiem dla czego i dla kogo powstał ten film. Rzeczywiście moje negatywne opinie na temat filmu który zobaczyłem nie mają sensu, po pierwsze nie mam do nich prawa bo przecież innym się podobało, po drugie on po prostu nie jest przeznaczony dla mnie, i tak sobie myśle ze zostaje mi za to dziękować Bogu. EOT
kolego nawet krytykowac nie potarfisz
dialogi fabula
nic innego cie nie przychodzi na mysl
klan i m jak milosc tez ma dialogi