Totalna padlina, 2/10 i tak zawyzone; jezu, powiedzcie mi, tyle błędów i idiotyzmów w filmie zamiescic:
- jak to mozliwe, zeby ojciec byl młodszy od syna!!! boze moj ty, toż to jakas zenada!!!
- co za bzdura, skunet to ogromny komputer, wielkosci miasta na dodatek myślący, na litość boską nie ma czegoś takiego!
-sygnał dzwiekowy nie moze zabijac maszyn, i w 2018 roku napewno czegos takiego nie wymyślą!!!!!! chryste to bliska przyszłosc!1!!!!!!!!!!!!!!1
podobnych absurdow jest mnostwo, nie polecam, boze swiety toz to stracony czas. 2/10 tylko za to za ciekawe roboty (notebene kolejna bzdura)...
chryste panie...
Nie wyszła Ci ta prowokacja. Swoją drogą, to Twój post jest totalną bzdurą, kompletnie nie przemyślaną, skoro czepiasz się o takie rzeczy w filmie sci-fi...
"- jak to mozliwe, zeby ojciec byl młodszy od syna!!! boze moj ty, toż to jakas zenada!!! " widać żeś ochlaptus i gbur. I na dodatek nie widziałeś poprzednich części;]
jaka prowokacja cymbale????? to film nie moze mi sie nie podobac?!!!
Jest pelen niedorzecznosci i bzdur, filmy powinny być realistyczne i mądre, a nie jak to 'cos' !!! NIe widzialem poprzednich czesci ale na pewno są głupie i nie mam zamiaru oglądac!! wynoha!.
Niektórzy nie załapali chyba ironii. To są koronne argumenty przeciwnikow tego filmu.
Jeśli uważnie obejrzałbyś pierwszą część "Terminatora" to nie zadawałbyś takich durnych pytań jak to z pierwszego myślnika. Zanim zaczniesz wyzywać innych od "cymbałów" yntelygencie upewnij się najpierw, czy przypadkiem to z siebie nie robisz głupka... Jak widać nawet "terminator" jest dla ciebie filmem zbyt trudnym w odbiorze :P
"- co za bzdura, skunet to ogromny komputer, wielkosci miasta na dodatek myślący, na litość boską nie ma czegoś takiego! "
Sztuczna inteligencja, roboty, zaawansowana technologia - domena filmów science fiction. Udajesz, że tego nie wiesz, czy jesteś umysłowo niedorozwinięty ?
HEHEHE, dobra skończmy z tym a ja przestaję się wydurniać;-)
oczywiście to był żart/prowokacja. Nowy terminator podobał mi się, ale w mojej opinii to dobre widowisko i niewiele więcej. Mimo wszystko poprzednie części robiły na mnie dużo większe i lepsze wrażenie, zwłaszcza T2.
Co do mojego posta magłaby to być w sumie ironia, jak zauważył ktoś powyżej ;) Pozdro dla fanów terminatora.
aha i zapomniałem przeprosić tego, kogo nazwałem 'cymbałem' - sory. to był żart, tak jak i cały ten temat ;)
Kolega zdążył napisać tego posta, zanim miałem okazję zareagować na tego powyżej. Jeśli to tylko faktycznie jakieś tam Twoje poczucie humoru to spoko. Nie wnikam. Tylko proszę, żeby następnym razem nieco inaczej dobierać słowa.
Film ma prawo się nie podobać. Jestem fanem całej serii. Mimo to uważam ,że znalazło się tutaj wiele głupot, które oszpeciły ten film. Szkoda. Może późniejsze kroki będą bardziej przemyślane...