eloo
jak to sie skonczylo?? bo sciagnolem film z neta i byl takie koniec mojego filmu ze leca helikopterami i john mowi '' ... ta bitwa zostala wygrana ale wojna z maszynami trwa dalej, swiatowa siec skynetu pozostaje silna...'' i ostatnie co mowi to ''...nie ma przeznaczenia ponad to co sami tworzymy''
i tak sie mi konczy film ... czy to koniec ?
No jak to? Przecież później jest wielka, epicka bitwa ludzie vs. nowe modele terminatorów, która trwa niecałe 50 minut...
Trzeba było "ściągnoć" bilet z kina, wtedy nie zadawałbyś takich głupich pytań...
Ludziku masz jakieś zaburzenia emocjonalne? Oni sie z Ciebie nabijają... może jesteś młody to można wybaczyć, ale jak juz w gimnazjum to wracaj do podstawówki i ucz sie ortografii
ps - sam ten film ściągnąłem z neta i też myślałem, że urwało w tym helikopterze, ale u mnie nie skonczyl ostatniego zdania. Jebane DDC... Jednak warto było iść do kina;/ dobry film
John conor miał umrzeć bo jego serce było uszkodzone ale Marcus Wright oddał mu własne kosztem swojego życia .
omg..moze dlatego ze szybko pisze na klawiaturze i sie nie patrze...mogles o tym pomyslec ;] a co do tego poprostu pytam od tego jest chyba to forum zeby sie cos pytac, wyrazic wlasne zdanie. I nie chodzilo mi o to zeby wszyscy mi napisali idz do kina... ehh
No mnih spoko koment do tego filmu :pp To ja chyba nie widziałem terminatora ocalenie tylko coś innego ;-P
stary... umknęło ci ostatnie 5 min. dosłownie. I tak jak mówił kolega wyżej Connor lezy na stole, just umierający jego serce nie pociągnie długo, więc Marcus oddaje mu swoje
Ale jeśli chcesz obejżeć najlebszą kopie na rynku... odwiedz:
http://thepiratebay.org/torrent/5003394/Terminator_Salvation_DDC_XVID_-_STG
ale pobycie w kinie, a byłem 3 razy. stwierdzam, że tak widowiskowe filmy ogląda się na dużym ekranie. Ewentualnie kino domowe Sony 5.1 z 40' wyświetlaczem (nie koniecznie sony, ale gorąco polecam, a sprawdzałem wiele zanim sobie kupiłem)
Takich filmw się nie oglądana komputerze...
A dla kolegw ktrym ten film się nie podoba... mam 2 rzeczy do powiedzenia:
1.skoro wam się nie podoba to po kija siedzicie, szukacie strony, i tracicie czas na komentowanie rzeczy, które według was są beznadziejne??? Czy wasze życie jest, aż tak bezwartościowe że macie czas na wylewanie innym co was boli??? that's god damn pathetic!!!!
2. to ostatnią opinia o tym że ten film głupi i cienki usłyszałem od kolesia ktry siedział za kasą w multikinie, (jak szedłem na ten film po raz drugi). koleś powiedział że film jest beznadziejny, wiec starałem się dowiedzieć dlaczego.... JAK SIĘ OKAZAŁO... TO BYŁY PIERWSZY FILM O TERMINATORZE KTÓRY KOLEŚ WIDZIAŁ W ŻYCIU... A MIAŁ GDZIEŚ 30 LAT...
To ja dziękuje, za takie opinie, wyrafinowanej klienteli kinomanów. ostatni raz słyszałem coś tak negatywnego o Matrixie 2 od kolesia który nie widział pierwszej częśći...
Żal mi takich ludzi, bo swoją mizerną próba podważenia czegoś co ich przerasta, pokazują tylko jakie z nich pustaki. To że tego nie rozumiecie, lub nie dostrzegacie głębi w jakimkolwiek wyrazie sztuki. nie oznacza że to jest głupie. Tylko że jesteście prości. Więc po kiego czarta jeszcze to wypisujecie... szukacie wsparcia u innych? sory... w ale wasz gatunek powoli ginie
CO INNEGO OSOBY KTÓRYM SIĘ NIE PODOBAŁO I POTRAFIĄ TO UARGUMENTOWAĆ, NIE KAŻDY MUSI GUSTOWAĆ W TYM CO JA. ważne ŻEBY WIEDZIAŁ DLACZEGO MU SIĘ NIE PODOBAŁO. i tę grupę osób z góry przepraszam, nic do was nie mam.
Moj błąd... Sprawdziłem... i tak to jest ostatnia scena. Myślałem że chodziło ci a tą jak go zabierali z e Skynet Central z raną i wsadzali do helikoptera przygotowując do operacji....
Ale nie wiem dlaczego to jest dziwne zakończenie skoro to jest pierwsza część nowej trylogii Terminatora... Więc to raczej nie jest dziwny koniec.
Biorąc pod uwagę, że ściąganie filmów jest nielegalne, a Ty nie zaznaczasz, że zrobiłeś to nieumyślnie, to ten temat jest łagodniejszą wersją "eloo, jechałem dzisiaj samochodem po pijaku. Czy to normalne, że obraz mi się dziwnie rozmywał i nie mogłem się zmieścić między pasami?". ;)
Później jest jeszcze scena - zapowiedź następnej części, w której widzimy jak John z ekipą wracają do bazy, a w tle nadjeżdżają nowe modele gąsienicowe. A przynajmniej w tym momencie wysiadł prąd w sali kinowej. ;)