PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147571
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

jak długo jest on w filmie pokazany?tylko na tej scenie co jest na youtube? prze minute? z góry dzieki za opd

jacekkrawczyk20

czy kotos cos wie na ten temat? bo jak na tych dwóch scenach tylko to lipa troche

ocenił(a) film na 7
jacekkrawczyk20

Z tego co wiem to występ Arnolda jest króciutki i występuje tylko w jednej scenie.

ocenił(a) film na 6
jacekkrawczyk20

Tak, tylko w tej jednej scenie. Więcej go nie zobaczysz.

jacekkrawczyk20

aha no to troche lipa .... myslałem ze bedzie wiecej pokazany jak walczy z Johnem...dzieki chłopkaki

ocenił(a) film na 9
jacekkrawczyk20

Jest go jescze ciutek więcej ale sybko zostaje pozbawiony skóry

jacekkrawczyk20

Jest tylko ta scena na YouTube, a potem też jak podchodzi do T600 i go powala, z tym że niewiele widać. Bierze karabin, ale zostaje wtedy częściowo spalony - skóra. Później mamy już ciągłą walkę, ale samego endoszkieletu T-800 z Connorem.

ocenił(a) film na 7
jacekkrawczyk20

Po projekcji :)
Z fatalnej jakości dzwięku i przy tym braku napisów było cięzko oglądać ale nie mogłem się doczekać.
1 godzina filmu dość słaba, dopiero później coś sie dzieje.
Zabrakło moim zdaniem klimatu muzycznego, ale itak film lepszy oczywiście moim zdanie od 3.
Zastanawiało mnie po co maszyny....( a zresztą nie będe zdradzał) :)
Ogólnie film może być, no i jakież było moje zaskoczenie jak w filmie pojawiła sie postać (albo podobizna) młodego Arnolda Schwarzeneggera z T1 (wydaje mi się że kombinowali coś z tym ujęciem bo Arni napewno na takiego napakowanego obecnie nie wygląda. Ale wrażenie kurcze tak jak by go wyjęli z pierwszej częsci Terminatora).
Pozdrawiam i ogólnie polecam chociażby dla samej ciekawości.

ocenił(a) film na 6
skyter

Ludzie !!!! Nie oglądajcie tego w camie, jak już to przynajmniej poczekajcie na R5, oglądanie cam(i to jeszcze tego) to zbrodnia, widziałem kilka camów, ale koleś co to nagrywał o albo był naje*any, albo był naje*any, bo innego wyjścia nie ma, nawet nie umiał ustawić tak aby kamera łapała cały obraz, tylko 1/4, jak juz się zabiera za takie coś to niech sobie jakoś to ustawi, i niech używa do tego jakiejś porządnej kamerki z porządnym mikrofonem, bo taki film to ja mogę telefonem nagrać.
Pozdro

ocenił(a) film na 4
skyter

to jest moja odpowiedz do ciebie, jak i innych ogladajacych ta wersje -

http://www.filmweb.pl/topic/1141070/Najlepszy+dowod+na+debilizm+oglądających+%22 cama%22.html

ocenił(a) film na 6
shamar

to było do mnie ??? Gdzie ja napisałem że oglądałem "cały film" widziałem może z min. i wyłączyłem bo oczy można było sobie zepsuć.

ocenił(a) film na 4
Vampire19

a gdzie ty widzisz, ze to bylo do ciebie ?

ocenił(a) film na 6
shamar

bo jest pod moją wypowiedzią ?
<><><><><><>

ocenił(a) film na 4
Vampire19

nie - jest pod odpowiedzią skytera... w identycznym miejscu jak twoja odpowiedz... jak przystawisz linijke do monitora to moze to zobaczysz, ja widze bez...

ocenił(a) film na 6
shamar

faktycznie, myślałem że odpowiedź pojawi się pod jego, mój błąd

ocenił(a) film na 4
Vampire19

fakty pozostają wciaz takie, ze forum FW kuleje juz od dawna i nie zanosi sie na zmiany... heh