PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147552
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

jak można powierzyć kontynuację tak kultowej serii komuś kto wyreżyserował obie części "Aniołków Charliego"?!?!?! (o co chodzi w tych filmach?!?!) mam wielkie obawy o ambitną oprawę tego filmu który powinien być świeżym przebudzeniem serii tak jak w przypadku batmana jest "dark knight", sorry ale McG czy jak mu tam w ogole nie budzi mojego zaufania, boje sie ze zamieni tą swietną okazje na arcydzieło w jakies bezsensowne płytkie nawalone efektami bezguscie:////

simpson87

A wiesz, że oprócz "Aniołków", zrobił on jeszcze "We Are Marshall" - świetny film. A na "Aniołki" spójrz od strony technicznej, która wypada bardzo dobrze. Można wypominać McG "Aniołki" (które moim zdaniem fajnie się ogląda), ale po co? Taki sam sens ma wspominanie faktu, że James Cameron nakręcił "Pirania II: Latający mordercy", co w żaden sposób nie odbiło się na jego późniejszych filmach :)

Zobaczysz McG nie zawiedzie, a po premierze, wszyscy będą chcieli, aby to on kręcił kontynuację.

Sub_Zero

teraz faktycznie przypominam sobie przypadki typu Peter Jackson i jego "Martwica Mózgu" :D:D:D mam nadzieje ze tutaj okaze sie podobnie / obyś sie nie mylił / pzdr.

simpson87

Popatrz sobie na trailery. Mialem podobne obawy, ale po zwiastunach troche odetchnalem. Musze przyznac, ze nowe terminatory wygladaja niesamowicie (szczegolnie moment kiedy stoja na wzniesieniu i w deszczu). To bedzie nowa era Terminatora, w zupelnie innym klimacie i stety, lub nie - dla innych odbiorcow. Czesc fanow sie zirytuje, ale na beda tez pewnie i nowi.