PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147551
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

może mnie tu za te słowa ktoś zbesztać, ale mam nadzieję że ten film jak i zapowiadana cała nowa trylogia Terminatora nigdy nie powstanie, a dlaczego tego chcę, bo tylko Cameron zrobił to dobrze, a cała reszta to już typowe hollywoodzkie robienie filmu na siłę, byle szmal zarobić i tandetę ludziom wcisnąć, już 3 część pokazała że szkoda czasu i pieniędzy nie mówiąc już o tym jak można było tak popsuć film, tym samym popsuć całą historię o Terminatorze, ja jestem na nie, ale to tylko moje zdanie

mruk26

Stanowczo mówie NIE!!Ta część to będzie(jeśli powstanie) naładowana mnustwem efektów specialnych bez jakielkolwiek sensownej, wciągającej fabuły.A jak do tego filmu arnolda wezmą w jakiś czarodziejski sposób to się załamie!! I masz racje tylko Cameron.

Rakoth

Ech... Jak ja czytam te wasze posty, to mam wrażenie, że za tymi kontynuacjami stoi J.Cameron, żeby mógł czytać na forach jak to go uwielbiacie :P

"Ta część to będzie(jeśli powstanie) naładowana mnustwem efektów specialnych bez jakielkolwiek sensownej, wciągającej fabuły"
czyli będzie wzorowana na T2 :P