może mnie tu za te słowa ktoś zbesztać, ale mam nadzieję że ten film jak i zapowiadana cała nowa trylogia Terminatora nigdy nie powstanie, a dlaczego tego chcę, bo tylko Cameron zrobił to dobrze, a cała reszta to już typowe hollywoodzkie robienie filmu na siłę, byle szmal zarobić i tandetę ludziom wcisnąć, już 3 część pokazała że szkoda czasu i pieniędzy nie mówiąc już o tym jak można było tak popsuć film, tym samym popsuć całą historię o Terminatorze, ja jestem na nie, ale to tylko moje zdanie
Stanowczo mówie NIE!!Ta część to będzie(jeśli powstanie) naładowana mnustwem efektów specialnych bez jakielkolwiek sensownej, wciągającej fabuły.A jak do tego filmu arnolda wezmą w jakiś czarodziejski sposób to się załamie!! I masz racje tylko Cameron.
Ech... Jak ja czytam te wasze posty, to mam wrażenie, że za tymi kontynuacjami stoi J.Cameron, żeby mógł czytać na forach jak to go uwielbiacie :P
"Ta część to będzie(jeśli powstanie) naładowana mnustwem efektów specialnych bez jakielkolwiek sensownej, wciągającej fabuły"
czyli będzie wzorowana na T2 :P