kto chce niech oglada... i tak zaraz usuną
http://www.youtube.com/watch?v=e1HIQZ6O2kI
Powiem że wygląda zajebiście, ja ściągłem ten filmik, wyostrzyłem go i wziąłem na jaśniejszy i wygląda całkiem realnie, proszę was jak juz oglądacie to na you tube, to chociaż weźcie to na cały ekran, bo jak obejrzycie na mini to wyda wam się że do dupy to wyszło...
aha jeśli ktoś nie chce sobie psuć filmu to tu będzie spojler i napisze co jest w tej scenie...
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER
to tak, kamera na drzwi po czym zostają wyłamane ciałem connora który uderza o jakąś szafkę po czym kamera na arnolda stopy i do góry aż na twarz, pottem connor wystrzela z karabinu od chu... naboi ale na arnoldzie to nie robi wrażenia bierze go na fraki i znowu wywala o jakąś szafkę, teraz connor bierze karabin i uderza w twarz arnolda, ten spokojnie odwraca głowę z powrotem ( w tym momencie śmiech widzów na sali ) i znowu wywala connor'a, teraz kamera na twarz marcusa a później znowu na connora który krzyczy , kyle, potem kamera na kyle'a za jakąś szybą i koniec filmiku...
Jak dla mnie CGI-Arnie wygląda całkiem dobrze.
W kolejnej częsci mogą mu dać większą rolę :)
no nie wiem czy po wielu nieprzychylnych reckach bedzie nastepna czesc...
choc osobiscie chcialbym zeby ja zrobili i zeby wzial sie za to ktos inny niz Mc Burger...
recki nie mają nic do rzeczy, liczy się kasa, ale i z tym nowy Terminator chyba nie radzi sobie za dobrze...
Ledwie 56 baniek w 4-dniowy weekend, podczas gdy nawet taki Wolverine miał 20 baniek więcej na otwarcie.
zle sie wyrazilem... tu nie chodzi o pro reck... tylko o opinie zwyklych ludzi, ktore są... ze tak powiem niespecjalnie pozytywne...
szkoda bo mialem nadzieje na dobry film...
Normalni ludzie liczą na kino lat 80-90 w nowym wydaniu, sorry mamy prawie 2010 rok...teraz takie filmy się kręci i ludzie mogą kurna sobie chciec. Nowy terminator ma byc konkurencją dla Transformersów 2 a R-Rated wyjdzie na DVD/BD tak wiec nie ma co srac ogniem, film będzie ok, bo nie licze na powrót do korzeni tylko 100 minut ciekawego filmu z dobra kacja i kupą wybuchów
"a R-Rated wyjdzie na DVD/BD"
Póki co nikt niczego takiego nie zapowiadał, zapowiadano jedynie że na DVD będą sceny wycięte - JAKO DODATEK NA DRUGIEJ PŁYCIE.