A ja wysoko mierzę. Fajnie by było, żeby złego Terminatora zagrało dziecko(ale nie pięciolatek, tylko może z piętnastolatek) :D Może mam jakieś szanse ? Bo przecież był już mężczyzna, była kobieta, to teraz rodzaj nijaki trzeba.
@up
Kiepski pomysł...pietnastolatek nie posowałby jako czarny charakter, raczej jako dziecko ,które samo potrzebuje pomocy.
W T4 miło byłoby gdyby Arni zagrał i miał stawić czoło dwóm terminatorom(np: baba&facet, baba&baba, facet&facet)...
Ta druga kombinacja byłaby ciekawa ;]
Fajnie jakby złego terminatora zagrał The Rock albo Vin Diesel...te dwa wielkoludu idealnie by pasowały jako wrogowie Arniego ;]
pozdrawiam...
Vin Diesel-zgadzam sie.Ale czy tak w ogole Arni nadal bedzie w tym filmie gral dobrego terminatora???Troche glupio byloby zeby zagral go ktos inny,a ja nie widzialam tutaj nigdzie info ze Arni bedzie gral w czwartej części
Dokładnie, byłoby bardzo głupio gdybyśmy nie ujżeli Arniego w T4...ale szanse są...pod warunkiem że niezostanie wybrany ponownie na gubernatora Kalifornii, bo z tego co słyszałem jego kadencja dobiega końca...
Pożyjemy i zobaczymy ;]
Jaki dobry i zły? Teraz to już wojna wybuchła i tysiące złych powinny łazić i napierdzielać. I walki jak w retrospekcjach z wcześniejszych części.
lol, vin diesel xD o czym wy mowicie, jak on gra w jakims filmie to ten flim od razu skazany jest na porazke
No co wy Arnie w T4?! Chcecie zobaczyć Terminatora z laską albo z wózeczkiem do chodzenia? Arni juz się zmarszczył i nawet charakteryzacja mu nie pomoże.Chyba,że by może zrobić komputerowo młodego Arniego?Komputery teraz wiele potrafią...
@Przęklety
Arni się "zmarszczył"? Przesadzasz...
@Iceman
Jeżeli nie zostanie on ponownie wybrany na gubernatora to istnieją bardzo duże szanse że ujżymy go w T4.
Jakoś kogo innego sobie nie wyobrażam...
Tak na poważnie to chciałbym zobaczysz dwóch Arnoldów - złego i dobrego, śmiesznie brzmi co? ale to byłoby tak, że jak zły to zły - terminator a dobry to człowiek - (jak z plotek o scenariuszu T4 wiadomo) projektant całego endoszkieletu, pracownika Skynetu uwięzionego przez maszyny. Mam kilka dobrych teorii których w tym temacie nie chce mi się pisać.