jak ten film może mieć średnią 7,6? większą dostają kompletne kupy, a to jedno z najwybitniejszych arcydzieł w historii kinematografii!Widziałem go z 10 razy, i założę się że każdy facet widział go co najmniej też tyle!
Nie wiem, czy aż 10 razy. Tak czy owak sporo, ale dopiero wczoraj wpadła mi w ręce wersja rozszerzona i włączyłem, żeby obejrzeć tylko te dodatkowe sceny - no bo ileż można oglądać w kółko jeden film. Skończyło się tak, że znów obejrzałem T2 od napisów do napisów :DDD
Ten film to bezapelacyjnie majstersztyk
No ja ogladalem film chyba z 5 razy. Za kazdym razem podjarka.
Ostatnio ogladalem wersje Skynet-Edition i w sumie dobrze ze wykasowali te sceny, bo byly dosc lipne, szczegolnie przylepiona do barierki reka T1000 (w hucie). Ale mimo to, film wypas, 10/10.
Ja go widziałem ze 40 razy, ocena na filmwebie kompletnie z dupy.
mWo:
SKynet Edition to nie nazwa wersji filmu tylko ostatniego wydania blu-ray gdzie są dostępne wszystkie trzy wersje:
- kinowa
- specjalna
- rozszerzona specjalna
No ale ty pewno oglądałeś pirackiego ripa, no nie? :P
Ja uważam, że jest to najlepszy film jaki kiedykolwiek nakręcono (oczywiście w swoim gatunku). Znam go na pamięć wszystkie dialogi, sceny i inne detale. Oglądałem go bez przesady z 500 razy i jeszcze mi się nie znudził.
Na imdb średnią ma wyższą... Ja nie próbuje zrozumieć niektórych niskich ocen dobrych filmów na filmwebie. Chociaż mam na ten temat swoją teorię :) Podobny gatunkowo Robocop - 6,6. Szczęki, absolutna klasyka - 7,2. Dla porównania zerknijcie na imdb.com
Kto by się przejmował ocenami na Filmwebie? Przecież praktycznie od zawsze nie wyrażały one praktycznie niczego.
I przy okazji - próbujemy właśnie rozkręcić forum tematyczne o terminatorze: http://forum.terminator.pl/
Zapraszamy wszystkich fanów.