Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277826
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

QDVD

ocenił(a) film na 10

Na opakowaniu z tyłu pisze że jest jeszcze teledysk Guns & Roses, którego de fakto nie ma. Informacja w środku pudełka podaje że teledysk nie zmieścił się na płycie, ale bez problemu by się zmieścił bo DVD9 ma 7,98 GB pojemności a płyta z dodatkami zajmuje coś 7.2 gb, więc to troche dziwne że nie zamieścili teledysku... szkoda...

bafiakb

Mam to samo wydanie i również to zauważyłem. Większym bólem jest jednak to, że nie ma - zarówno w tym wydaniu, jak i w ogóle w sprzedaży w Polsce - wersji kinowej tego filmu. Jest ona krótsza, ale bardziej wyrazista i trzyma w nieprzerwanym napięciu.

ocenił(a) film na 10
endrju_p_2

No tak... oglądałem kilka razy zarówno wersje krótsza i dłuższą... obydwie się mi podobają :) Mogli w tym wydaniu zrobić tak jak np. z Robocopem - gdzie można sobie wybrać do obejrzenia wersję reżyserska i kinową :)... nie wiem czy takiej możliwości czasem nie było w T2 w wersji dla wypożyczalni...

bafiakb

Wersja dla wypożyczalni jest niemal identyczna, tzn. jest jedna (tylko) płyta, bodaj z uproszczonym menu, no i inna paskudna okładka. A co do RoboCopa to też posiadam takie wydanie i gdyby nie przeciętna okładka byłoby naprawdę spoko.