PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93921
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

[OT] refleksje

ocenił(a) film na 6

Czytam sobie te liste i nachodzą mnie niestety smutne refleksje. Po pierwsze liczba komentarzy jest tak duża, że jak coś napisze, to i tak marne są szanse że ktoś to przeczyta - więc moge coś napisać sam dla siebie. Po drugie niestety czytając posty możemy wysnuć bardzo smutne wnioski na temat dość dużej części naszego społeczeństwa. Kultury brak!! Oj brak!! (ale to akura widać też na ulicach) Po trzecie po co cokolwiek pisać jeśli nie ma się nic do powiedzenia? Poziom wielu komentarzy jest żaden (oczywiście nie o wszystkich mowie). Ehhh... No ale tak jest ze wszystkimi listami dyskusyjnymi dotyczącymi filmów "wysoce komercyjnych". (Przepraszam wszystkich urażonych ;o) )

użytkownik usunięty
Atom

"po co cokolwiek pisać jeśli nie ma się nic do powiedzenia?"
No widzisz, generalnie tu się powinno pisać o filmie, który się widziało, a nie rozprawiać o upadku obyczajów :)

A co do filmu, to się rozczarowałem. Może dlatego, że oglądałem go na monitorze, a film w dodatku był z kiepskim dźwiękiem (kompresja 114kb/s, kto to zrobił...), ale teraz się waham, czy iść do kina. Pierwszorzędne efekty specjalne nie likwidują złego wrażenia przewidywalnej fabuły i niewielkich emocji... ale może dlatego odniosłem takie wrażenie, bo część 2-ga filmu była naprawdę mocna i za wysoko ustawiła poprzeczkę dla T3?

Generalnie warto obejrzeć, ale nie nastawiać się na rewelację :)

ocenił(a) film na 6

T3 vs T2
No masz racje, jeśli chodzi o to że powinno się tu pisać o filmie ;-) (w tytule jest OT, czyli Off Topic, czyli troche nie na temat).

Zgadzam się co do samego filmu. Pisałem już o nim wcześniej ;) Ogólnie rzeczywiście nijak się to ma do części drugiej, chyba już pozycji kultowej w swoim gatunku. Zresztą niewiele jest takich sequeli które były by lepsze od swoich poprzedników. Moim zdaniem tak jest z T2. A T3 to w sumie normalna kolej rzeczy (nie zabija się kury znoszącej złote jaja). Troche tylko dziwi fakt, że tak późno zabrali się za kontunuację wątku...