PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93926
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Jakoś do pierwszej części nigdy nie miałem przekonania, byłem niezmiernie miło zaskoczony oglądając Terminatora 2: Dzień Sądu
i jestem niesamowicie zachwycony gdy właśnie skończyłem oglądać Bunt Maszyn. Co do zakończenia to T3 musiał się tak zakończyć, bo w każdej części ( w pierwszej pośrednio ) chodziło przecież by przeżył John Connor, a to było najważniejsze.
To już ostatnia część bo Arnold już nie zagra, a TERMINATORA bez niego nie ma.

użytkownik usunięty
fubu

cóż...
rzeczywiście, baaardzo inteligentna wypowiedź...Wiadomo, że maśło jest maślane, a Terminatora bez Schwarzeneggera nie ma..Dowiedz się jednak, fanie dwójki i zachwycony fanie trójki, ze Schwarzenegger zastanawia się nad podpisaniem kontraktu na czwórkę...Rzeczywiście, w każdej częsci chodziło o to, aby Conner przezył, ale to chyba wie kazdy, kto choć trochę orientuje się w treści Terminatora. Misją Terminatora od dwójki była ochrona Connora, ponieważ będzie on wązny w przyszłości i nie może zostać zabity...Ba, to już jest powiedziane, że Conner zyje po to, żeby....bla,bla, bla...Więc nie sugeruj łaskawie, że kazdy komu nie podobała się trojka jest pozbawionym mózgu palantem z ilorazem inteligencji bardz często większym od Twojego...Zresztą, nie mnie to oceniac. Wazne jest to, ze nie kazdemu podoba sie to samo i jesli już co krytykowac, co z sensem. UWażam, ze podałam sensowne powody, dla których T3 nie podba mi się i koniec. Czy Ty je zaakceptujesz, to już Twoj problem....

ocenił(a) film na 10

Po pierwsze....
pisze się Connor a nie Conner.
2. Ten tekst to odwet za ten współczynnik int.(ale ale sprafrazowałem twój wspólczynnik glądzenia).
3. Connor nie ględził tylko opowidadał i to z sensem (dobre wprowadzenie i zakończenie filmu).
4. Mam ogromny sentyment do serii termintora ale obiektywnie moge powiedzieć ze nie piszesz całej prawdy o tym filmie.
5. Już późno .
6. Idę spać.