PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93926
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Ten film jest taki nudny, że podczas emisji na Polsacie nie wytrzymałem i musiałem coś zrobić a wiec zacząłem rozwiązywać krzyżówkę w gazecie i tak zleciał mi czas. Jedynie końcówka filmu jeszcze jest w miarę możliwy bo Schwarzenegger pokazał co nieco na co go stać.
Ogólnie film przereklamowany i tak samo ja jak i wiele innych osób czekałem na ten film wiele lat od czasów Terminatora 2 i cholernie sie zawiodłem...
Kobieta jako terminator... no po prostu zrobili szajsowaty film tylko dla kasy. W kinie tez bylem na tym filmie ale tylko dlatego, że uwielbiam poprzednie części Terminatora.

ocenił(a) film na 5
Axel

nudny? no przestań! ;) ja oglądałam ten film z ojcem i była to dla nas jedna z lepszych komedii jaką oglądaliśmy.
oprócz tego, że śmieszny to masz rację, przereklamowany, duuużo gorszy od 'terminatora 2', którego uwielbiam, zbyt wiele nieścisłości, niedociągnięć i te auta i helikoptery niszczące beton (!). troche no, jakby przesadzili...

użytkownik usunięty
ottak

Hehe dokładnie. 70% filmu to całkiem niezła komedia i jakby wyostrzyli elementy humorystyczne to by wyszła hoho komedyja. Prawda jest taka, że ten film to upadek legendy. Pokolei. Terminatożyca jest do bani. W dwójce Robert Patrick, który był złym terminatorem był autentyczny. Zachowywał się jak robot, udający człowieka, a ta babka jest jak człowiek udający robota -i to mizernie. Oglądając Patricka można było uwierzyć, że to maszyna, a ta babka jest taka żałosna i do tego robi tandetne miny rozpuszczonej pannicy. Scena walki dwóch terminatorów w kiblu to już beka na maxa xD. Nie rozumiem jak producenci w ogóle pozwolili zostawić takie buraczane sekwencje jak ta co terminatrix bierze Arnolda za jaja, a on tak się zdziwił i ona mu zrobiła karuzelę przez ścianki działowe xD. Ja myslę, że jak oni to zobaczyli i skuamli, że tak naprawdę wszystko jest do bani w tym filmie to i tak nie ma co poprawiać i rzucili do kin takie jakie było hehe. Muzyka też jest do bani, posłuchajcie co leci w momencie kiedy strażacy wchodzą do pomieszczenia gdzie leży Arnold po trafieniu przez TX. Do tego realizatorsko ten film jest taki kiepski, że normalnie się zastanawiam czy aby to na pewno jest superprodukcja. Korytaże którymi chodzą w bazie wojskowej to tandeta itp. Do tego te przyśpieszenia akcji w scenach walki i pewien jakby to powiedzieć "polot" operatorsko-reżyserski przypomina mi tandetne serjale sf, które lecą na AXN.