ale jak dla mnie przede wszystkim rozłożył go aktor grający Connora. Ludzie, czy nie można było wziąć kogoś choć trochę podobnego do Furlonga? W 4 ma grać Christian Bale i to jest bardzo dobra kandydatura.
Zdecydowanie najgorszy film z trylogi. Tak jest zawsze jak zmienia się reżyser! -Gdyby kręcił go James Cameron to film byłby lepszy.
Zawsze gdy zmienia się reżyser, film zawsze odstaje od poprzednich części, np. Jurassic Park, po znakomitych dwóch pierwszych częściach, trzeciej części nie nakręcił Spielberg, i wyszedł gniot. Albo Szklana pułapka. Najlepsza jest jedynka, a na drugim miejscu trójka, a dlaczego ? Bo obie wyreżyserował McTiernan a dwójki i czwórki już nie on.
O ile do Jurassic Park mogę się zgodzić tak do Szklanej pułapki już nie. Trzecia część JP była rzeczywiście słabsza od poprzedniczek ale co do Szklanej Pułapki - druga część była równie rewelacyjna co pierwsza i trzecia, czwartej jeszcze nie miałem przyjemności oglądać ale z pewnością to nadrobię w najbliższej przyszłości.
Jak preferujesz 1, 2 i 3 "Szklaną pułapkę", to na 4 możesz się zawieść. Nie chcę cię zrażać do filmu, bo jako fan powinieneś obejrzeć, ale jak dla mnie najsłabsza część, nie dorównuje wcześniejszym do pięt. Ale to tylko moje zdanie.
Co do "Terminatora", to pierwszą częścią, jaką obejrzałem, był "Bunt Maszyn". I był całkiem ok, nie rewelacyjny, ale ok. Przynajmniej wtedy tak mi się wydawało. Ale teraz obejrzałem część pierwszą i widzę, jaka jest przepaść między tymi filmami. "BM" wypada bardzo bladziutko przy jedynce.
Nie mogę się doczekać obejrzenia "Dnia Sądu" :D