PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 94081
4,8 33 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Ja mam tylko dwa pytania. 1. O co niby chodzi z tym, że T-X miał zabic ojca Kate? Przecież tak czy tak, na skutek problemów musiałby użyc Skynet-a, a chyba o to właśnie chodziło maszynom.
2. Co ma na myśli Connor, kiedy mówi że tak dużo zależało od tego, że jak był dzieciakiem nie spotkał ojca Kate? Z góry uprzedzam, że nie pamiętam części drugiej, a możliwe że tam było coś na ten temat więcej. Gdyby ktoś zechciał odpowiedziec na moje pytania, byłbym wdzięczny. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Don_Corleone

Dobra, na pytanie 1 odpowiedziałem już sobie sam, teraz tylko dalej nie wiem, co na celu miałoby to, że Connor spotkałby ojca Kate kiedy był dzieciakiem...

Don_Corleone

Bo poznał by go, wyrósł by pod jego okiem, a w przyszłości, gdyby nie wydarzenia z dwójki dzięki jej ojcu, który był generałem wdrapał by się na szczyt armii USA i został liderem Ruchu Oporu.

ocenił(a) film na 8
Juby_

No tak, ale może ja źle ten dialog zroumiałem, ale według mnie Connor mówił do Terminatora w ten sposób, jakby zawdzięczał mu to, że nie spotkał ojca Kate w przeszłości. A nie jest tak, że będąc na szczycie armii miałby większe szanse na pozyskanie broni do walki z maszynami?

ocenił(a) film na 8
Don_Corleone

Nie jest to powiedziane wprost - ale to logiczne - znałby ojca, ltóry jest wazną postacią w wojsku - więc ma większe szanse na bycie liderem ruchu oporu niż jakby go nie znał.

ocenił(a) film na 8
Coyotman

Może i macie racje :) Trochę to naciągane, ale czego można się spodziewac po kolejnym sequelu :-) Ja daje 8/10- głównie dlatego, że może i scenariusz rewelacyjny nie jest, ale do części wizualnej nie mam raczej większych zastrzeżeń :)