Kto odlądał T1 i 2 niech nie ogląda T3!!!!!!!!! Niewiem co otwożyło droge temu dennemu seguelowi pozbawionemu klimatu poprzednich części!!!!!!!!!
Weś ziomuś zamknij miorde, są ludzie, którzy oglądali T1 i 2 i również niedługo, albo w późniejszej przyszłości obejrzą T3 i moze im sie spodoba, a moze nie.
Takie teksty zeby ludzie nie oglądali tego filmu bo to i tamto to moze ci stary wykładać, a ty po prostu zamknij miorde.
Jeżeli taki palant jak ty kiedykolwiek widział końcówke T2 to z pewnościom wie że procesor SkyNeta został zniszczony tak samo jak procesor i ręka terminatora, a później sie zmieniła przyszłość co uniemożliwia powstanie sequela. Ja nieuznaje T3 i cała trylogia kończy sie dla mnie na T2.
No trylogia zawsze się kończy na 3 częściach. T3 naprawdę zjechał w dół z klimatem z poprzednich części i w dodatku trwał tyle co byle jaka produkcja amerykańska. Szkoda, ze sie nie przygotowali porządnie do tego filmu ze scenariuszem. Duży minus jeszcze to brak Furlonga.
najlepiej by było wysłać terminatora do roku 1960 aby zabił matke nienarodzonego jeszcze reżysera filmu. To mogło by zapobiec powstaniu t3
Nowaczek nie ma co sie denerwowac, trafnie zauwazyles ze procesor zostal zniszczony, ale coz trojka powstala i nic na to nie poradzisz. Fakt, ze trojka odstaje poziomem od dwoch poprzednich czesci, ale mam nadzieje ze tworcom T4 da to do myslenia i sprobuja sie zrehabilitowac czwarta czescia ( pewnie ostatnia juz).Oczywiscie o powodzeniu filmu nie musi decydowac obsada, ale uwazam ze Sarah Connor i Kyle Reese stanowili wazna czesc tej historii i naprawde bylo super gdyby pojawili sie w 4 czesci(wiem ze bylo duzo opinii na ten temat na forum, wspominali m.in. o tym ze skoro Sarah nie dozyla ataku , to trudno sie spodziewac aby pojawila sie teraz, ale wszystko jest mozliwe). Rezyser ma swoja koncepcje , nie wiadomo czy w ogole bierze te dwie postacie pod uwage( nie wiemy rowniez czy Michael Biehn i Linda Hamilton zgodziliby sie zagrac), ale jestem przekonany ze wplyneloby to z pewnoscia pozytywnie na klimat T4. Czepilem sie troche tego watku obu postaci, ale jak juz napisalem, sa czastka tego filmu, waznymi osobami w wojnie ludzi z maszynami ktorych nie powino zabraknac (to tak samo moim zdaniem jakby w kolejnych czesciach Supermana zabraklo Lois Lane, nie kazdy sie zgodzi ze mna), ale sie stalo. Czasami zyczenia sie spelniaja , wiec moze...
Jeśli już mowa o "zjeżdżaniu z klimatem" to T2 zjechał dużo bardziej w stosunku do T1 niż T3 w stosunku do T2, ale niektórym wystarczy brak Camerona, Fiedela i Furlonga żeby stwierdzić że kicha i w ogóle :P
Nie zgodzilbym sie z toba jesli chodzi o " zjezdzanie z klimatem". Uwazam ze dwojka wcale nie jest gorsza od jedynki, mysle nawet ze jest lepsza. To tylko moje zdanie.
Ja niestety już dawno trójkę widziałam. Nie podobała mi się zbytnio. Arnie nie zagrał źle, ale ci młodzi byli okropni. Za to Loken jako T-X według mnie w porządku, całkiem przekonująca.
noo ale gdy w 2 czesci z nim walczyl to T-1000 przyciął reke Terminator'owii ta reka tam zostala nie zniszczyli jej, tylko te ze Sky-Net a ta urwana zostala tam ... i juz macie 3 czesc ;D
noo ale gdy w 2 czesci z nim walczyl to T-1000 przyciął reke Terminator'owii ta reka tam zostala nie zniszczyli jej, tylko te ze Sky-Net a ta urwana zostala tam ... i juz macie 3 czesc ;D
Musze cie poprawić bo to nie T-1000 przycioł reke termiemu, tylko koło zębate mu ją przygniotło a później se ją oderwał!
Otworzyłes kiedys słownik ortograficzny baranie jeden????????? Co za idiota sie wypowiada jak nie wie nic o filmie i jeszcze robi błędy ortograficzne????? Przedszkolaku idź do przedszkola a 3 CZęść POLECAM WSZYSTKIM BO JEST SUPER I nie słuchajcie Camerona bo to debil down itp.
cała moja wypowiedz (ta wyzej) tyczy się ocywiście Camerona popaprańca jednego bo sieje defektyzm i propagande co za menda z warszawy i osioł baran głupol pomyleniec nie wie co pisze i błęduje w zdaniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!