PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93926
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

ja niewiem co wy chcecie od niego film naprawde jest fajny . Tak terminator 2 dzien sądu jest lepszy ale on tesz jest fajny

ocenił(a) film na 7
aniamielewczyk4

no sorry ale gdzie w tym filmie napięcie ????????????????, nie wiem jak ty ale ja uważam ze scena pościgu w kanałach (T2) bije na łeb tą scenę pościgu w T3, gdy terminator mówi o powstaniu skynetu w T2 czuć napięcie mroczność pełne skupienie a w T3 gdy mówi o jego wysłaniu z przyszłości kto go uaktywnił i ze zabił Connora to jakoś nie czuje żadnej mroczności coś typu jakby terminator gadał sam do siebie i elementów takich jest znacznie więcej przyznam że są jednak też ciekawe watki jak zaatakowanie Connora przez T-800 ale T2 był filmem GENIALNYM o tyle T3 jest tylko średnim (uznany za najlepszy film akcji 2003) ale tylko tyle osiągnęła kontynuacja najlepszego filmu s-f w historii a powinna o wiele więcej, nie sądzisz ?

ocenił(a) film na 10
on995

no tak zgadzam sie a kto wie gdzie moge sciągnąć ten film

ocenił(a) film na 7
aniamielewczyk4

Programów do ściągania filmów jest dużo (jednak to nielegalne), niewiem kiedyś można było w kioskach dostać ten film teraz, ale najprościej jest na allegro tam pewnie będzie.

ocenił(a) film na 10
on995

tak tak wiem anie znasz jakiegoś programu i adres jego