PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93926
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Jakkolwiek pierwsza i druga część były lepsze od "Buntu maszyn", to trójka i tak jest bardzo dobrym filmem akcji. Jest to film w starym, dobrym stylu - nie ma to jak porządna oldskulowa demolka! Wreszcie jakaś odmiana po tych wszystkich matrixach (a przy okazji - scena pościgu z matrixa przy analogicznej scenie z T3 to pastuch; twórcy Terminatora lepiej się postarali, Wachowscy tylko umieli się przechwalać, a ich ściganka jest sztuczna i widać, że calutka komputerowa).
Ponadto jak na film akcji, niezła gra aktorska, i to nawet ta drugoplanowa, czyli Danes i Stahl (!). Tylko Loken jakoś tak trochę mniej dobrze wypadła.
Ogólnie biorąc - Terminator3 to świetna demolka - dawno nie widziałam lepszej w kinie. Ale opowieści o komediowym charakterze filmu są wzięte z sufitu. Owszem, jest parę zabawnych momentów, ale to chyba za mało, żeby nazywać T3 komedią.
Polecam Terminatora wszystkim fanom kina akcji, albowiem jest to świetna rozrywka. Mnie tylko brakowało tego zaje.. stego motywu muzycznego, no ale nie można mieć wszystkiego... ;)

ocenił(a) film na 4
krikra

oj z całym szacunkiem
ale jestem osoba ktora naprawde lubi kino akcji... ale musze powiedziec ze takiej szmiry jak T3 to juz dawno nie widziałem:/ az mi sie płakac kciało (w momentach w ktorych nie zasypiałem) jak go ogladałem... film mi sie dłuzył niemiłosiernie:/ a piszac ze 1 i 2 terminatora były lepsze lekko sie zdziwiłem:o przeciez tutaj nie ma porownania!!! pozatym przeciwnik arnoldzia w 3 był załosny (nie kce sprowokowac polemiki ze jestem wstretna szowinistyczna swinia) ta babka nie wiedziała o co chodzi jakby:/ niech lepiej wraca na sesje do ckm lub playboya. Sam pomysł przeciwnika tez był idiotyczny. Patrzac na ta "trylogie" to powinna byc modelem jeszcze lepszym niz 2 poprzednie... a tu co?? blondi dostała mozliwosc tworzenia sobie broni z raczki i przejmowania kontroli nad maszynami a wystarczyło gwiezdzie włozyc do buzki (nie powiem, nie powiem bardzo ładnej:p) granat i było po niej:/ i ona jest modelem lepszym niz T1000 z 2?? gdzie nie miał w sobie nic z elektorniki wiec nici z przejmowana kontroli, ciekły metal i mozna było tylko go zniszczyc wrzucajac do lawy (czy co to tam było)... inne akcje jak arnoldzik po przeprogramowaniu pokazuje swoja silna wole (maszyna??:/) i nie zabija connora:o pathetic:/ nie wiem moze jakbym nie widział poprzednich czesci to inaczej bym podszedł to tego filmu... ale to chyba normalne ze jesli ktos robi 3 czesc to zdaje sobie sprawe ze bedzie ona porownywana z poprzednimi... aha i poscig w matrixie (tak jak cały film nr 2 był do bani) jest 1000x lepszy niz ten z terminatora:D a najlepsze to sa w roninie i bad boysach 2 :D

pozdrawiam z sopotu:)