PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030642}
5,8 11 tys. ocen
5,8 10 1 10503
6,4 18 krytyków
Terrifier 3
powrót do forum filmu Terrifier 3

6/10

ocenił(a) film na 6

Najbardziej zabójczy klaun kinowy powrocił poraz trzeci na ekrany kin.A spotkanie z nim grozi że krótko mówiać zostajemy pozbawieni palca nogi rozpróci na pól przez piłe mechaniczną .Wjazd piłą w czrtery litery.Wepniecie przez rurę do gardła szczura czym bardzej pomysłowe morderstwo tym bardziej lepiej dla filmu i nam bardziej się film podoba.
Może to brzmi dziwiacznie że własnie tego że reżyser mówił ze dla niego wyjście z kina w czasie jest dla filmu sukcsem po udało sie dzieki pomysłowsci twórców osiągnąc cel .Ja jako lubiący widz oglądac horrory raczej nie typu horrory slasher .Ja nie wyszedłem z kina to chyba nie końca wpisalem sukces zaplaowany dla twórców.Pierszej częci nie widziałem na drugą cześć poszedłem z czystej ciekawości czy dam radę oglądnąć film czy to dla mnie kino .Wyjście z kina nie brałem pod uwagę i na drugiej części bawiłem dobrze dostałem to na co liczyłem.
Wieć nadal chciałem zobaczyć co twórcy wymyśli no i trzeba powiedzieć że coś tam wymyśli wydaje fajni takiego filmów mogli się chyba czuć s
zadowoleni ,Moim zarzutem że było za malo tych scen .Oczywiscie gdy Klaun nie mordował no było trzeba czymś widza zaciekawić co miałem wrażenie było jakby robione na siłe .Wiadomo że takie mają zupełnie inne zadanie .
Ja jeszcze miałem taki problem w jednej ostatniej scenie makabry w rodzinnym domu wójostwa zastawiałem się czy dziewczynie śni czy może jest to w czasie rzeczywistym .Mają być podobno 2 czesci jezeli twórcy pomysł by nas szokować przerazać i będzimy odwracać głowę od ekranu .To może się udać 6/10.