PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11085}

Terrorysta

Ticker
2001
4,9 2,7 tys. ocen
4,9 10 1 2739
2,0 2 krytyków
Terrorysta
powrót do forum filmu Terrorysta

Jeśli ktoś liczy na kino walki z Seagalem w roli gł. i z dobrymi choreografiami sztuk walk to sie rozczaruje. Walk jest mało, a te które są - są beznadziejnie nakręcone. Wogole nie widac technik. Jakby operator kamery nie wiedział z której strony filmować. Po pierwsze Seagal gra tu role drugoplanową> Najbardziej denerwują jego gadki filozoficzne pzy rozbrajaniu bomb. Np.kiedy jego koolega rozbraja bombe piętro niżej, Seagal gada do niego przez walkie-talkie, jakies filozoficzno-buddystyczne gadki, o tym że śmierć to tylko drugi etap życia i żeby się nie przejmował, że bomba moze za chwile wybuchnąć, jak przetnie nie ten kabel :) Niestety Seagal przesiąkł tym całym buddyzmem i to w tym filmie widać. Jeśli ktoś nie zna się za bardzo na kinie, to film wydać może mu się O.K., gdyż da się oglądanąc, i nawet nie jest to jakas straszna baznadzieja, ale jeśli mamy do wyboru jakis inny film, to może lepiej spróbować najpierw ten inny.
Terrorysta nie jest filmem beznadziejnym , ale też nie jest filmem dobrym. jest to film przeciętny. Do oglądnięcia.

davemaster

Lubię takie filmy, jak naprzanki na całego, 5/10, ale na pewno w filmie nikt nie będzie się nudził. Jest akcja, czasami śmiesznie wyglądają sytuacje, ale nie jest aż tak bardzo źle.

ocenił(a) film na 1
davemaster

No jest bezbadziejnym filmem,bo po obejrzeniu go doznałem wstrząsu psychicznego bo runęło we mnie kolejne świetliste wyobrażenie o herosach filmach akcji ubiegłego stulecia.Nie ma co ukrywać,że od tego filmu zaczęła sie droga w dół Stevena.Naprawdę szkoda bo lubię skubańca,a on w takich tandteach potem grał,że aż przykro.No ale widocznie nastąpiło twórcze wypalenie...a naprawdę szkoda.Teraz to nawet nie sięgam po nowe filmy bo wiem,że szkoda czasu.
Jeszcze nawiązująć do tERRORYSTY:))hehe to "najlepsze"są walki,gdy pokazywane są same ręcę...Aaaaaaa!!!To było żąłosne:))XD