PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486763}

Egzamin

Exam
2009
6,6 17 tys. ocen
6,6 10 1 16696
6,2 5 krytyków
Egzamin
powrót do forum filmu Test

Blondynka powiedziała "Nie" - czyli że nie ma pytań, po czym powiedziała "ale mam kilka pytań".
Udzieliła więc błędnej odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
Sighma

Pytanie odnosiło się do tego, czy na kartce są jakieś pytania.

ocenił(a) film na 6
pablo12000

Pytanie brzmiało "Czy macie jakieś pytania?". Zrozumiałam to "czy macie DO MNIE jeszcze jakieś pytania?".

ocenił(a) film na 6
Sighma

po angielsku to brzmi jednak trochę inaczej - "any questions?" ;) inną kwestią jest, że ona odpowiedziała już po czasie ;]

ocenił(a) film na 7
ZimnyJakLod

Nie odpowiedziała po czasie ponieważ czas na zegarze w sali biegł szybciej

ocenił(a) film na 6
Dedalx

odpowiada ;] czas się skończył gdy kolesiowi zapipczał zegarek a było to jeszcze zanim go ochroniarz wyrzucił

ocenił(a) film na 3
pablo12000

Jeśli pytanie odnosiło się do tego czy na kartce są jakieś pytania, to końcówka (która z resztą i tak jest beznadziejna) nie miałaby żadnego sensu - przecież już 20 min wcześniej "Biały" powiedział, że nie ma żadnego pytania!

ocenił(a) film na 10
SimonSpaceCowboy

Ale nie odpowiedział. Było pytanie, które brzmiało "jakieś pytania?" i trzeba było powiedzieć nie

ocenił(a) film na 3
Kazuhaki

Ja wiem jak brzmiało pytanie i właściwa odpowiedź, tutaj odpowiedziałem jedynie osobie, która sugeruje, że pytanie było inne.

ocenił(a) film na 7
SimonSpaceCowboy

ale co za różnica do czego odnosiło się pytanie? mogło do kartki, mogło do niego, mogło do czegokolwiek. to nie zmienia faktu, że oni mieli UDZIELIĆ ODPOWIEDZI NA PYTANIE, a nie tylko wymyślić, jak ono brzmiało.