nuda, szkoda pieniędzy na kino. Odradzam zdecydowanie. Niektóre teksty śmieszne, ale nie polecam
Trochę luzu. A mężczyźni zostali przedstawieni w lepszym świetle? Myślę, że jest dokładnie odwrotnie. Nie ma co się obrażać! Pozdrawiam!
Stary Ty moze chodz na kreskowki.Bo widac nie zrozumialem wielu wątków i ironii w tym filmie.
film może i jest trochę szowinistyczny ale trzeba mieć do niego dystans i nie brać go na poważnie ;) w końcu to jest komedia, która ma widzom poprawić humor i dać powód do śmiechu :)
no tak ma poprawiać humor i być śmieszna Czy tekst cytuje "wszystkie kobiety to ku*** i su** to ma być zabawne No raczej dla kobiet to nie jest śmieszny tekst Pozdrawiam
Zdecydowanie film jest przerysowany i tworzy zarowno karykature mezczyzn i kobiet - ale na Boga ludzie to tylko komedia a nie opinia psychologa o nas samych
Jak sie tak glebiej zastanowic to nie tyle w nie wlasciwym swietle ale tak jakos prawdziwie (no nie mowie o nas wszytskicha el ktora z nas o kims nie marzy ...;-)) Ja kolezance polecam sie troche zdystansowac i nie brac tak osobiscie. Film rewelka, teksty super a o facetach sie mozna duzo dowiedziec ;-)
Tylko, ze nie wszyscy faceci są tacy sami, i dowiadujesz się tutaj informacji o prostakach którzy myślą tylko o seksie, a w wieku 60 lat będą zużytymi wrakami =)
wiecej luzu.... to komedia.. film jest taki... na bogow, troche wiecej dystansu do takich rzeczy... ja tam sie usmialam